Случаят със смъртта на Алексей Навални е един от многото.

...
Случаят със смъртта на Алексей Навални е един от многото.
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев: Навални е поредната жертва, може да последват още

" Случаят със гибелта на Алексей Навални е един от многото. Не виждам опция за сполучливо следствие, химията към този момент е напреднала доста и нищо не може да се потвърди. "

Това съобщи в изявление за БГНЕС оръжейникът Емилиян Гебрев. Той изпадна в кома през 2015 година, откакто беше токсичен с нервнопаралитичното вещество " новичок ", за което са упрекнати офицери от съветското военно разузнаване ГРУ.

„ Когато човек се опасява, не върви в гората. Аз не се опасявам от нищо, тъй като съм претърпял всичко. Жалко е за индивида (Навални) “, сподели Гебрев.

На въпрос дали всички критици на Кремъл споделят идентична орис в края на живота си, той отговори:

„ В съответния случай очевидно е по този начин и не можем да създадем различен извод. Ние самите още не знаем нищо за случая, само че първичната мисъл на всички хора е в тази посока. Такова е публичното мнение, основало се през годините и има причина да бъде такова, тъй като казусът с Навални е един от многото. Всеки търси вид да позволи проблемите си – някои по този метод, а други влизат в разногласия, което е най-правилното нещо. Чрез демокрацията спорим, стигаме до истината и вървим напред, само че този въпрос може би е обвързван с традициите на тази страна (Русия). "

Гебрев показа, че не чака никакво развиване в следствието на случая с отравянето му. Бизнесменът е на същото мнение за следствието на гибелта на Навални.

„ Не виждам по какъв начин това нещо може да стане. Химията е толкоз напреднала, че въобще не може да се потвърди каквото и да било. Той (Навални) беше задържан, а отношението към пандизчията е радикално друго, по отношение на хората, които се движат по улиците – най-малкото храната и изискванията на живот са радикално разнообразни. В 21 век сме, само че това е визията на страната и обществото. “ - уточни Гебрев.

Той не изключва опцията за още сходни случаи в Русия.

„ След като едно нещо е тръгнало в една посока, то върви. Дори индивидът, който се е разпоредил, да не го желае, може и други хора да го употребяват и да го приписват на индивида, който го е правил до момента. “ - разяснява сбито предприемачът. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР