Случаят със скандала между треньор и състезател в сръбското първенство

...
Случаят със скандала между треньор и състезател в сръбското първенство
Коментари Харесай

Полиция и федерация се намесиха в скандала между треньор и волейболист

Случаят със абсурда сред треньор и играч в сръбското състезание стигна до полицията. Президентът на националната федерация на страната също реагира. Няколко дни след случая, при който старши треньорът на Ниш Драган Светозаревич ритна разпределителя Милош Антонич, неудовлетворен от играта му, полицията стартира следствие. От болничното заведение, в която Антонич е отишъл след породената му контузия, уведомили правоохранителните органи.

Няма информация дали ще бъдат формирани някакви дисциплинарни производства, само че президентът на сръбската федерация (OSSRB) Зоран Гаийч посъветва страните да се помирят.

„ Имах диалог с играча и го посъветвах да се сдобри с треньора. И двете страни дадоха обещание, че ще го създадат ", показа именитият някогашен селекционер на националния тим на Югославия.

Според разпоредбите на OSSRB неспортсменското държание, както и причиняването на сборичкване, скандал или присъединяване в тях по време на мач би трябвало да бъдат глобени, и то със прекъсване на права.

Междувременно тимът на Ниш приключи контракта с Антонич и наложи единствено санкция на старши треньора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР