Случаят с намерения мъртъв в парк Лаута“ в Пловдив бизнесмен

...
Случаят с намерения мъртъв в парк Лаута“ в Пловдив бизнесмен
Коментари Харесай

Бившият военен Стоев свил и цигарите на самоубилия се Божилов

Случаят с планове мъртъв в парк „ Лаута “ в Пловдив предприемач е оголен, не остават никакви подозрения. Това сподели на конференция в Пловдив основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов. 43-годишният предприемач Данаил Божилов бе открит мъртъв в парк „ Лаута “ на 26 юли.
 
Забавянето на следствието е пристигнало от нуждата да има потвърдени обстоятелства по съответния процесуален ред.
 
Бизнесменът Данаил Божилов се е самоубил, написа в смъртния му акт

„ Можем изрично да заявим, че към този миг самоубийството е единствената версия ”, съобщи заместител окръжният прокурор на Пловдив Галин Гавраилов.
 
Той посочи, че наоколо до натрупа на Данаил Божилов, на към метър, е открита единствената гилза от законно притежавания от него револвер. Заключенията от балистичните експертизи потвърждават, че има съвпадане на калибрите, т.е. гилзата е от револвера на умрелия.
 
Откритият убит мъж в парк " Лаута " оставил предсмъртно писмо

У мъртвия Божилов е намерено предсмъртно писмо, обвързвано с избрани терзания и желанията му да постави завършек на живота си. Доказано с графологична експертиза е и това, че почеркът в писмото е на убития.

В хода на следствието са разпитани хора, които първи са разкрили натрупа. Установено е посредством очевидци, че мъж на 74 години се доближил до натрупа, навел се и взел нещо от земята.

Откриха оръжието, с което се е самоубил предприемачът Божилов

Вчера жилището на мъжа, който е някогашен боен от Гранични войски, е било претърсено. Там е бил открит револверът на самоубилия се Данаил Божилов. Оръжието е било прикрито.
 
„ До момента някогашният боен Симеон Стоев ни заблуждаваше, че не е взел револвера ”, сподели основният секретар Младен Маринов.
 
След това той е признал даже това, че е взел и цигарите на самоубилия се в парка предприемач. Според прокуратурата става дума за вещомания, т.е. податливост да се натрупат остарели движимости.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР