Случаят с Бенчо Бенчев е целенасочен и показа връзката и

...
Случаят с Бенчо Бенчев е целенасочен и показа връзката и
Коментари Харесай

Атанасов: Случаят с Бенчо Бенчев показва политическия чадър, който има върху престъпността

Случаят с Бенчо Бенчев е целеустремен и сподели връзката и политическия чадър, който има върху престъпността у нас. Това сподели ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов. Спорен него задачата е отпускарският месец да се изпълни с вести и да се удари така наречен фасадна съпротива в лицето на Българска социалистическа партия.
Атанасов напомни, че Бенчев е определен за общински консултант от всички, тъй като в Бургас нищо не се случва без гласовете на ГЕРБ.
Според него обаче е неприемливо към този момент цяла седмица Търговският указател на страната да не работи. На обвиняването, че повода са пропуски по техническата част на регистъра, които са останали още от времето, когато министър беше Христо Иванов, Атанасов отговори в изявление за bTV, че ГЕРБ постоянно търсят някои постоянен провинен. По думите му дейностите на Цецка Цачева да осведоми службите за сигурност демонстрират, че има подозрения за бойкот и хакерска офанзива против регистъра.
Той разяснява и банкрута на кипърската застрахователна компания " Олимпик ". Според него КФН от дълго време е трябвало да се сезират по случая и да се направи нужното, с цел да не остават в този момент 200 хиляди души без застраховки.
Според Атанасов българските политици към този момент години наред се упражняват в корупция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР