Случаят от Берковица предизвика коментар на депутат в парламента Кандидат-кмет

...
Случаят от Берковица предизвика коментар на депутат в парламента Кандидат-кмет
Коментари Харесай

Коалиционен кандидат-кмет на Възраждане и ИТН нападнал членка на СИК - не гласувала правилно

Случаят от Берковица провокира коментар на народен представител в Народното събрание

Кандидат-кмет на „ Възраждане “ и Има Такъв Народ пребил жена с ТЕЛК. Това разгласи депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков от парламентарната естрада. Той спори с народни представители от двете опозиционни формации. 

„ Вашият кандидат-кмет на „ Възраждане “, който е пребил жена с ТЕЛК – по тази причина ли ставаше въпрос “ , заяде се Божанков, обръщайки се към Има Такъв Народ.

" Неслучайно сте седнали дружно там. Явно една и съща идеология изповядвате ", добави депутатът от ПП-ДБ и отново попита: " За това ли ставаше въпрос? За пребитата жена с ТЕЛК от вашия претендент за кмет? "

Думите на Явор Божанков провокираха чудноват смях в залата от страна най-много на управлението на „ Възраждане “ от първия ред.

Тази заран от Берковица точно за пребита жена с ТЕЛК. Потърпевшата подала сигнал за експанзия и побой. Тя потърсила медията, с цел да опише за следствията от насилието.

По описа на дамата в сичко се случва ден след първия тур на локалните избори.

„ Милован Жан Панталеев ми звънна по телефона и стартира да ме наскърбява с нецензурни думи, измежду които „ Мърлячка, ние ще те унищожим ”. Каза да отида в офиса му, където беше цялостно с хора ”, описа Мая Шейнова.

На мястото бил претендентът за кмет, Зоя Иванова – общински консултант, и още един мъж. „ Започнаха да ме блъскат, да ме бият и наскърбяват. Блъскаха ме към вратата и в столовете ”, твърди пострадалата.

Жената снимала всичко с телефона си, само че записът бил заличен от претендента за кмет. Обяснението за експанзията пристигнало малко по-късно, в телефонен диалог. „ Пита ме за какво не съм гласувала за общински консултант от тяхната партия. Каза ми, че като съм пускала бюлетината, листчето се било отворило и видели, че съм гласувала за различен консултант ”, изясни Шейнова.

Потърпевшата подава тъжба в полицията. След това, при обзор от правосъден доктор, е открито, че има кръвонасядания по бедрото и гърба.

Екипът на Nova потърсил Милован Панталеев, който обяснил, че ще намерения и ще върне позвъняване, с цел да опише своята версия. Това обаче не се случило. На този декор, от прокуратурата в Монтана обяснили, че материалите от полицията по случая са предадени на обвиняването в сряда.

Справката демонстрира, че в Берковица е имало коалиция „ Възраждане (Има подобен народ) “. Водач на листата с претенденти за общински съветници е бил Милован Панталеев. Той е бил и кандидат-кметът на обединението.

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР