Случаят „Негован” няма свой аналог в историята на България. Това

...
Случаят „Негован” няма свой аналог в историята на България. Това
Коментари Харесай

Случаят „Негован” няма аналог в историята на България, заяви криминалист

Случаят „ Негован” няма собствен аналог в историята на България. Това съобщи криминалистът Ботьо Ботев по Нова тв.

Рано е да бъде открита самоличността на откритите тела във водоем край Негован. Една такава обстановка е извънредно комплицирана. Подчертавам, че случаи на разчленяване е имало доста в България, само че случаи с двойно ликвидиране с разчленяване не сме имали в практиката. Ще има доста спекулации по случая, изясни той.

По думите му по проблема „ Негован” има да се създадат доста неща, само че за доста малко време. „ Това е голяма работа от един голям екип – специалисти, оперативни служащи, следователи, прокурори и така нататък Този екип би трябвало да работи в синхрон. От тази позиция би трябвало да се уважат хората, които работят денонощно”, акцентира той.

Според Ботев причинителят на убийството и разчленяването на телата е имал сериозен претекст. „ Подобни убийства – да убиеш, а по-късно да разчлениш, са свързани с една изключително логика на психиката за дейностите на съответния причинител. Не би трябвало да се подценява и това, че да реализира тези дейности, той поема и избран риск да остави от ден на ден следи и информация, т.е. той би трябвало да има сериозен претекст, с цел да извърши това”, сподели криминалистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР