Случаят на Кели Кахил и срещата с НЛО …Една от

...
Случаят на Кели Кахил и срещата с НЛО …Една от
Коментари Харесай

Случаят на Кели Кахил и срещата с НЛО

Случаят на Кели Кахил и срещата с НЛО …Една от най-известните срещи с похищение от извънземни в Австралия продължава да вълнува откривателите към този момент 27 години … (HiddenTruth.site).

 Какво са срещнали Кахил и брачният партньор й в тази нощ?
Какво са срещнали Кахил и брачният партньор й в тази нощ?Историята стартира вечерта на 7 август 1993 година, когато Кели Кехил (Kelly Cahill) и тогавашният й брачен партньор Андрю пътуват с колата си до къща на техен другар, по продължение на пътя Белгрейв-Халам в Нар Уорън, Мелбърн (Belgrave-Hallam Road in Narre Warren, Melbourne).Докато се движели, тя вижда нещо извънредно в в профил на пътя – шест оранжеви светлини в отчетлива кръгова групировка, „ като нищо, което е виждала до момента “.Останалата част от пътуването минава безпроблемно. Двойката идва на местоназначението си без произшествия. Но, няколко часа по-късно, на път за у дома нещата взимат много злокобен поврат.Докато се връщат по същия сектор от пътя, те срещат още веднъж оранжевите светлини, само че този път били над пътя пред тях.
Когато се доближават, те виждат, че обектите в действителност са летателен уред.Кахил написа:„ Тогава можех да видя, че оранжевите светлини в същина са прозорци. Бих могла да различа фигури, стоящи зад тях. “Четете още: Мистериозният случай с Девин Уилямс: Накараха ме да го направя!Когато се доближават, обектът отлетял „ с невероятна скорост “, преди да се покаже още веднъж малко по-надолу по пътя. Тогава, и двамата претърпяват интервал на необяснима загуба на паметта и се оказват на няколкостотин метра по-надолу по пътя, в сравнение с трябвало да бъдат.По-късно, посредством внушаемост, Кахил си спомня, че в действителност са спрели, с цел да ревизират светлините. Тогава срещнат редица високи и слаби създания, които стреляли с някакво енергийно оръжие по тях.Това, което прави случая изключително вълнуващ, е фактът, че пасажерите в друга кола, която семейство Кехил са видели наоколо, по-късно се явява, с цел да рапортуват без значение за сходно прекарване.Дори имало локален юрист, който също е карал по това време там и споделя подкрепяща история.Наистина ли двойката се сблъскала с извънземни гости в тази нощ?Търсенето на отговори продължава …Гледайте видеото.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР