Случаят на К. Паркър и Ч. Хиксън: близка среща от

...
Случаят на К. Паркър и Ч. Хиксън: близка среща от
Коментари Харесай

Случаят на К. Паркър и Ч. Хиксън: близка среща от четвърти вид

Случаят на К. Паркър и Ч. Хиксън: близка среща от четвърти тип …Един от най-странните случаи на контакт с НЛО се случва на 11 октомври 1973 година с двама риболовци от Паскагула, Мисисипи (Pascagoula, Mississippi). (HiddenTruth.site)Келвин Паркър (Calvin Parker), на 19 години, и Чарлз Хиксън (Charles Hickson), 42 години, седели на обичаното си място за лов на риба, покрай остаряла корабостроителница. Хиксън преди малко бил хванал риба, когато двамата чули чудноват тон, приближаващ откъм гърба.Обръщайки се, те видели 30-метров кръговиден обект с два илюминатора, който кацнал на поляна на към 35 ярда зад тях. Внезапно, една врата се отворила и в отвора светнала ярка бяла светлина.Секунди по-късно, три високи фигури излезли от там и се насочили към двамата уплашени риболовци. Високите фигури не вървели, а като че ли си плъзгали.

 На 18 октомври 1973 година, по време на изявление, Чарлз (вляво) и Калвин описват за хипотетичното си похищение от извънземни, когато били на лов на риба
На 18 октомври 1973 година, по време на изявление, Чарлз (вляво) и Калвин описват за хипотетичното си похищение от извънземни, когато били на риболовВеднага станало ясно, че тези фигури не са хора. Странно изглеждащите същества били със сив цвят, набръчкани тела и дълги ръце.
Хиксън споделя:„ Ако имаха по-човешки тип, нямаше да ме шокират по този начин. Главите им като че ли излизаха непосредствено от раменете, без врат. Имаха нещо наподобяващо нос. От всяка страна на главата, там, където би трябвало да бъдат ушите, имаше нещо сходно на носа. Точно под носа имаше цепка, наподобяваща уста.Ръцете бяха сходни на човешките, само че дълги, непропорционални на тялото. Те приличаха на ръкавици без пръсти, с обособен палец. Краката бяха нещо като слонски крайници.Целите им тела бяха набръчкани и имаха сивкав цвят. Можеха и да имат очи, само че региона над носа беше толкоз набръчкана, че не мога да кажа … ”

 2 519x600 - Случаят на К. Паркър и Ч. Хиксън: близка среща от четвърти тип
И двамата мъже имали усещането, че фигурите в действителност са роботи. Калвин Паркър бил толкоз изплашен, че примрял. Два от субектите хванали Хиксън за ръцете и мъжът почувствал, че се сковава. Третият вдигнал Паркър и групата се върнала в НЛО.По време на изявлението през 1973 година, Хиксън се пробва да изясни какво е видял, откакто се е озовал в НЛО:„ Вкараха ме в това нещо … Всички се движехме по този начин, като че ли плувахме във въздуха. Аз просто плувах, не усещах нищо, нито боязън, нито болежка. Те ме държаха в това състояние малко време, по-късно ме прегледаха. ”Четете още: Жител на Кънектикът се среща в гората със синьо-сив хуманоидХиксън разказва машината, с която съгласно него са му направили медицински обзор.Той споделя:„ Не беше като никой рентгенов уред. Трудно ми е да го опиша … Приличаше на око, на огромно око. Движеше се и преминаваше по цялото ми тяло, нагоре и надолу. Тогава ме оставиха. ”Хиксън дава отговор на доста въпроси и разказва извънземните като високи създания, с ръце без пръсти, израстъци, които изглеждали като уши, нос и уста, само че нито една от характерностите не изглеждала човешка.Той споделя, че бил толкоз изплашен, че не може да си спомни дали имат очи. Не помни детайлности за напускането си на кораба, а единствено реакцията на Паркър.Хиксън споделя:„ Единственото нещо, което си припомням, е, че детето, Калвин, просто стоеше там. Никога не съм виждал подобен боязън по лицето на мъж, както при Калвин.Отне ми известно време, с цел да го успокоя и първото нещо, което му споделих, когато към този момент беше на себе си, е: „ Сине, никой няма да повярва на това. Нека запазим цялото това нещо за себе си. “ Но, колкото повече се замислях, толкоз повече се убеждавах, че би трябвало да уведомя някой. ”Чарлз Хиксън е взел участие в Корейската война и знае какво е мощен боязън. Според него, това прекарване е надалеч по-страшно.Мъжът продължава да споделя това, което си спомня. Той се озовал в стая с бели, заоблени стени, плаващ и некадърен да се движи. Двамата с Калвин били в обособени стаи.След това ярка светлина с леща, с форма на око, излязла от стената и обиколила тялото му, като че ли го изследва. Тогава, извънземните го оставили за малко самичък.Хиксън извикал приятеля си, само че не получил отговор. Малко по-късно, извънземните се върнали и върнали Хиксън назад в първата стая, а по-късно и отвън галактическия транспортен съд. Калвин също бил там, разтърсващ се от боязън.

 Калвин Паркър с картина за случая с отвличането им
Калвин Паркър с картина за случая с отвличането имНа излизане, Хиксън получил мощно телепатично известие от извънземен: „ Ние сме мирни. Нямаме поради нищо неприятно. ”.След това извънземните се върнали в кораба си и изхвърчали.Когато двамата мъже решили да не мълчат за случилото се, те отишли в полицейското ръководство.За да разбере дали лъжат, шерифът скрил магнетофон в бюрото си и оставил мъжете сами. Знаел, че в случай че лъжат, несъмнено ще приказват за това. Но, когато прослушал лентата, мъжете обсъждали историята си. Паркър даже се разплакал.По-нататъшното следствие разкрило, че няколко служители на реда в региона, едновременно, също са видели НЛО.Скоро казусът става извънредно прочут. По-късно, двамата мъже се подлагат на проби с внушаемост и детектор на неистина. Никога не са открити доказателства за машинация.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР