Случаят е от тази сутрин, а неволни свидетели са станали

...
Случаят е от тази сутрин, а неволни свидетели са станали
Коментари Харесай

26-годишен с БМВ нокаутира пешеходец в Бургас, полицай го неутрализира

Случаят е от тази заран, а неволни очевидци са станали доста хора, които по това време са отивали на работа или по задания

26-годишен батка с БМВ нокаутира пешеходец на светофара на ул. „ Христо Ботев “ и ул. „ Васил Левски “ в Бургас, след което се озова по очи, повален от служител на реда, който е станал инцидентен очевидец на разправията, оповестява четец в рубриката ни „ Вашият сигнал до ФЛАГМАН.БГ “.

Случаят е от тази заран, а неволни очевидци са станали доста хора, които по това време са отивали на работа или по задания.

„ Пешеходецът пресичаше на зелен светофар, само че БМВ-то със сливенска регистрация на младежа за малко да го отнесе. Човекът направи забележка, а от колата внезапно изскочи разбеснелият се водач, който се оказа 26-годишен бургазлия. Започна да крещи, блъсна индивида и той падна обратно, удряйки главата си в бордюра. Извикахме кола за спешна помощ. Сред чакащите на светофара бе служител на реда, който незабавно обезврежда момчето и повика патрул с негови сътрудници. Всички бяхме възмутени от държанието на младия мъж, който се държеше извънредно нападателно, нека да са го тествали са приложимост на опиати “, оповестява нашият четец.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР