Случаят е от град Койнаре. На видеоклипа се вижда как

...
Случаят е от град Койнаре. На видеоклипа се вижда как
Коментари Харесай

Случай на агресия между ученички проверяват в Плевенско

Случаят е от град Койнаре. На видеоклипа се вижда по какъв начин две девойки на забележима възраст към 12 години се бият, а не малко деца гледат грозната сцена.

Двете девойки са се сбили пред входа на учебно заведение, а от управлението на образователното заведение показват, че случаят не е на тяхна територия, по тази причина не уведомяват и Регионалното ръководство на образованието. От там схващат за сбиването от обществените мрежи и медиите.

“Такова държание е неприемливо, където и да се случва, даже и отвън учебно заведение. Ще прегледаме дали е зает психолог. Ще забележим дали е търсено съдействието на родителите, какви ограничения са подхванати от страна на учебното управление. Ще окажем нужната методическа поддръжка от спомагателна подготовка на педагогическите експерти за образование за справяне със обстановки на тормоз и принуждение. Ще проверим дали са известени съответните институции, имащи отношение при такива обстановки от шефа. Резултатите ще бъдат направени в доста къс период “, сподели пред БНР Албена Тотева от РУО-Плевен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР