Случаите на заразени и боледуващи от коронавирус у нас растат,

...
Случаите на заразени и боледуващи от коронавирус у нас растат,
Коментари Харесай

Мерки няма, не че не работят! Епидемията вече е неконтролируема

 Случаите на инфектирани и боледуващи от ковид у нас порастват, и то стремглаво. Това е суровата истина. Масовото нахлуване на антигенните проби прави статистиката с PCR-ите, с която ни облъчват всеки ден, жалка и нямаща нищо общо с действителната картина.

Реално да вземем за пример в Пловдив новозаразените дневно са най-вероятно хиляди. Просто е доста по-лесно да си направиш антигенен тест и да започнеш лекуване. Самите антигенни проби пък няма по какъв начин да подлежат на надзор и отчетност, защото всеобщо се вършат в домашни условия. Ако съм позитивен след инспекция с антигенен тест, последната ми грижа ще е да осведомявам РЗИ или който и да било.

Истината е, че държавното управление, НОЩ, министърът, а в Пловдив и шефът на щаба, се провалиха брутално в преодоляването на рецесията и във въвеждането на съответни ограничения, да се надяваме, че най-малко ще позакърпят на места здравната система, ще обезпечат кревати и ще понижат броя на жертвите по тяхна виновност.

А виновността им е явна, изпуснаха всички благоприятни условия, ограниченията са несъответстващи и неработещи.

Защо затваряш заведенията, а разрешаваш да се струпат хиляди в магазин за китайски отпадъци? С какво " Джъмбо " е по-голям и животоспасяващ от заведенията или моловете? Не че би трябвало заведенията да са отворени, просто илюстрация какъв брой неверно е мисленето на властимащите.

Политиците се заиграха с желанията на хората за сметка на разсъдъка и думите на експертите. Мерки на процедура няма, а епидемията е изпусната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР