Словесната престрелка между президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу и

...
Словесната престрелка между президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу и
Коментари Харесай

Войната между Неймар и Барса продължава

Словесната престрелка сред президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу и звездата на ПСЖ Неймар продължава с цялостна мощ. Двамата са в извънредно обтегнати връзки, откакто френският клуб заплати освобождаващата уговорка на бразилския стрелец и го притегли за рекордните 222 милиона евро. Предполага се, че и преди този момент те са имали съществени разминавания в връзките, поради което бразилецът е избрал да продължи кариерата си на "Парк Де Пренс ".

Преди дни Неймар сподели в прав текст, че Бартомеу е посмешище и дърпа Барса надолу, в друго изявление съобщи: "Много е тъжно, че има такова управление. Това не са хора, които би трябвало да заемат тези позиции ". Думите му пристигнаха като отговор против боса на каталунците, който го упрекна в измамник.

Сега Бартомеу затвърди мнението си сподели следното: "Имахме доверие на Неймар и неговите съветници. Когато един футболист желае да напусне, би трябвало да бъде почтен. Такива бяха Алексис Санчес, Педро или Сеск Фабрегас. Пожелавам на нашите играчи всичко най-хубаво и не желая да навредя на никого ", съобщи Бартомеу, представен от FourFourTwo.

Босът на "Камп Ноу " има още един сериозен ребус за решение. Той е обвързван с капитана Андрес Иниеста, чийто контракт изтича в края на сезона и легендата загатна, че може да напусне. "Искаме да остане при нас, той има правото самичък да реши по кое време да си тръгне от Барса. Андрес е ентусиазъм за всички и е знак на клуба. Искаме да играе тук и мисля, че скоро ще преподпише ", добави Бартомеу.

Относно травмата на Осман Дембеле, който ще отсъства от терените сред три и четири месеца, той съобщи: "Ще се върне мощен и ще ни даде това, за което го взехме. Говорихме, отчаян е, само че забелязах още, че е убеден и оптимист за възобновяване си ", приключи шефът на Барса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР