Словенското правителство обяви, че през следващите седмици, предвид пристигането на

...
Словенското правителство обяви, че през следващите седмици, предвид пристигането на
Коментари Харесай

Словения включва армията във ваксинацията

Словенското държавно управление разгласи, че през идващите седмици, поради идването на по-големи количества ваксини в страната, ще форсира имунизационната акция, като включи в нея и военните, предава македонската осведомителна организация „ Макфакс “, представена от " Фокус "
По публични данни досега в Словения 413 033 души са получили първата доза ваксина, а 180 084 са ваксинирани с двете дози, само че наличността на препарати против COVID-19 към този момент е доста по-голяма, тъй че от идната седмица в по-големите центрове броят на имунизираните може да бъдат подсилен или утроен, в случай че се резервира настоящето движение.
 Словения маха инспекциите по границата с Италия и Австрия Словения маха инспекциите по границата с Италия и Австрия
Словения приключва граничните инспекции към прилежащите Италия и Австрия, само че ги резервира по границата с Унгария, съобщи организация БНР. Авс...
Здравният министър Янез Поклокар удостовери, че армията, както и службата за гражданска отбрана, ще бъдат включени в имунизационната акция против ковид. Той увери, че задачата на държавното управление на Янез Янша е по-голямата част от популацията да получи ваксини до края на месец юни тази година.
В понеделник държавното управление в Любляна облекчи ограниченията в 5 от 12-те района на Словения, където епидемиологичната обстановка се усъвършенства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР