Словенски епидемиолози предложиха на правителството постепенно разхлабване на мерките срещу

...
Словенски епидемиолози предложиха на правителството постепенно разхлабване на мерките срещу
Коментари Харесай

Словенски епидемиолози предлагат разхлабване на ковид мерките

Словенски епидемиолози предложиха на държавното управление последователно разхлабване на ограниченията против коронавирус епидемията, като се обмисля анулация на потреблението на коронавирус документи за визити на магазини, банки, пощи и административни служби, съобщи СТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30713
Освен това те предложиха през вчерашния ден и унищожаване на карантината при случаите на високорисков контакт.

По последни данни на Националния институт за публично здраве в Словения през последните 24 часа са регистрирани 4716 новозаразени, което е с 405 случая по-малко, в сравнение с преди седем дни. Починалите са 22-ма.

Заради позитивните епидемиологични трендове епидемиолозите предложиха на идното в четвъртък държавно съвещание да бъдат разхлабени някои от ограниченията, добавя организация Хина.

Време е за подготовка за " нова нормалност " и разхлабване на някои ограничения, само че деликатно и последователно, сподели епидемиологът Матея Логар, която управлява държавната група от експерти за КОВИД-19.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30713  Гърция ще облекчи ограниченията против COVID-19 от събота Гърция ще облекчи ограниченията против COVID-19 от събота  Висш съдебен съвет алармира Европейска комисия за похищения върху независимостта на правосъдната власт у нас Висш съдебен съвет алармира Европейска комисия за похищения върху независимостта на правосъдната власт у нас  Лекари: След боледуване от COVID-19 може да се развие диабет Лекари: След боледуване от COVID-19 може да се развие диабет
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР