Слониците Фрося и Луиза направиха с удоволствие своята първа баня

...
Слониците Фрося и Луиза направиха с удоволствие своята първа баня
Коментари Харесай

Сладките слоници Фрося и Луиза направиха с удоволствие първа баня за сезона

Слониците Фрося и Луиза направиха с наслаждение своята първа баня за сезона през топлите пролетни дни в края на предходната седмица, оповестиха от Софийския зоопарк.

И двата слона са изключително умни и се отличават с ярка характерност . Луиза е доминантна, доста деликатна, по-мързелива и обича да прекарва повече време във вътрешните пространства. Фрося е по-спокойна, обича да стои навън и да контактува с гледачите си.

И двете много обичат водата, да си играят с автомобилни гуми и да вършат кални и прашни бани . В обновените заграждения за слонове в зала “Гиганти “ са обезпечени услови за развъждането им съгласно техните привички - има басейни във външните заграждения, сенници, високо сложени хранилки и уместно средово обогатяване като специална железна топка за слонове, гуми, дънери и пясък. 

Зоологическата градина работи към момента със  зимно работно време и без почивен ден.  Касите на Централния и Западния вход на зоопарка са отворени от 8:30 до 16:30 часа, а престоят на гости в зоопарка е позволен до 17:00 часа. 

Залите „ Маймуни “ 2 и 3, „ Големи котки, терариум и аквариум “ и „ Гиганти “ са отворени за посетителите от  9:00 до 17:00 часа. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР