Сложните кървави отношения между православните братски славянски народи от бившия

...
Сложните кървави отношения между православните братски славянски народи от бившия
Коментари Харесай

Украйна към Беларус: Русия ще ви нанесе удар и ще набеди Украйна

Сложните кървави връзки сред православните приятелски славянски нации от някогашния Съюз на съветските социалистически републики не престават да хвърлят в смут целия цивилизован свят.

Преди малко от Министерство на защитата на Украйна пуснаха обезпокоително известие:

" Обръщаме се към народа на Беларус.

ПРИЯТЕЛИ. Според информацията, която е изцяло доказана, командването на съветските окупационни сили приготвя поредност от кървави провокации сега.

Според престъпния им скрит план съветските военновъздушни сили се готвят да нанесат удар по редица обитаеми места на територията на Беларус, ситуирани покрай украинско-беларуската граница В частност те ще бъдат ударени от н. П. Копани, Столински регион, Брестска област.

За да прикрие закононарушението, Русия има намерение да стартира офанзива от украинското въздушно пространство.

Целта на провокацията е да принуди настоящето управление на Беларус да влезе във война против Украйна. Москва се пробва да ви хвърли във войната с кръв.

Гарантираме, че украинската войска не е възнамерявала, не възнамерява и няма да възнамерява никакви нападателни дейности против Беларус.

За 15 дни на войната украинските войски унищожават над 12 хиляди Руски бойци.

Не позволявайте страната ви да бъде въвлечена в тази война! Спасете живота на обичаните си хора! Не позволявайте на Кремъл да унищожи бъдещето на Беларус!

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР