Сливен. Започват дейностите по саниране на блок №1 в ж.

...
Сливен. Започват дейностите по саниране на блок №1 в ж.
Коментари Харесай

Сливен: Започва санирането на блок №1 в ж. к. „Сини камъни“

Сливен. Започват дейностите по саниране на блок №1 в ж. к. „ Сини камъни “ в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . На откриването на строителната площадка през днешния ден участва кметът Стефан Радев. Там беше и заместител - кметът Румен Иванов. Строително-монтажните работи ще се правят от „ Брико 80 “ ЕООД, а строителният контрол - от „ Стройконтрол “ ООД.
Кметът Стефан Радев изрази увереност, че след привършване на работата жителите на блока ще живеят по-добре и пожела на изпълнителя сполучлива работа.
Жилищният блок е панелен. Има 3 седем-етажни входа. Предстои да бъде осъществена топлоизолация на външните стени на блока. Ще се направи хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена облицовка и гръмоотвод. Ще бъдат заменени входните порти, както и тази от дограмата на жилищата и общите елементи, която не дава отговор на условията за енергийна успеваемост. Ще бъде ремонтирана и електрическата апаратура в общите елементи. Строително- монтажните работи би трябвало да приключат за 150 календарни дни. Средствата са от Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР