Сливен. Заместник-кметът на Сливен по хуманитарни дейности Пепа Чиликова се

...
Сливен. Заместник-кметът на Сливен по хуманитарни дейности Пепа Чиликова се
Коментари Харесай

Сливен: Ученици от 12 клас на ППМГ „ Добри Чинтулов“ посетиха Общината

Сливен. Заместник-кметът на Сливен по филантропични действия Пепа Чиликова се срещна в кабинета си с възпитаници от 12 „ е “ клас на ППМГ „ Добри Чинтулов “ - Сливен. Тя описа детайлности за ресора, в който работи и изясни, че в него са включени обучение, обществени действия, просвета, вероизповедания, спорт. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Повод за срещата беше учениците да се срещнат с работата на институцията.
„ Понякога е нужно да се реагира доста бързо, тъй като индивидът в потребност няма време да чака “, разяснява пред дванайсетокласниците Пепа Чиликова и добави, че е доста мъчно да се отговори на упованията на всички. От своя страна учениците задаваха въпроси за работата на общинската администрация. Те споделиха в кое висше образователно заведение ще аплайват. Някои от гостите споделиха, че желаят да се върнат да живеят и работят в Сливен откакто завършат университет.
Пепа Чиликова прикани учениците да останат с хубаво възприятие за учебното заведение си. Самата тя също е ученик на природо-математическата гимназия в Сливен. „ По мое време беше доста хубаво, уповавам се и в този момент да е по този начин “, съобщи заместник-кметът и добави, че учениците на гимназията би трябвало да се гордеят, че са приключили там.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР