Слепият медиум, която предсказа терористичните атаки на 11 септември 2001

...
Слепият медиум, която предсказа терористичните атаки на 11 септември 2001
Коментари Харесай

Баба Ванга предрекла: Путин ще стане господар на света

Слепият медиум, която предсказа терористичните офанзиви на 11 септември 2001 година в Съединени американски щати, също по този начин е предсказала, че Владимир Путин ще господства над света един ден. Българската баба Ванга, която умря на 85-годишна възраст през 1996 година, е известна като " Нострадамус на Балканите ".

Това написа английският таблоид " Дейли Мейл " в материал, озаглавен " Слепият медиум, която предсказа терористичните офанзиви на 11 септември, е имала привидение, че Владимир Путин ще стане " стопанин на света " преди 40 години ".

Припомня се, че през 1979 година баба Ванга, която е имала към 85 % триумф в предсказанията си, е споделила на писателя Валентин Сидоров, че Русия ще стане " стопанин на света ", откакто Европа се трансформира в " пустота ".

" Всичко ще се разтопи, като че ли е лед, единствено едно остава недокоснато - славата на Владимир, славата на Русия ", споделила Ванга, като допълнила, че " никой не може спре Русия ".

Ванга, чието име е Вангелия Пандева Димитрова и е родена в Струмишко, също по този начин е предсказала Брекзит преди десетилетия, добавя изданието.

Тя също по този начин е твърдяла, че Европа, каквато я познаваме, " ще престане да съществува " до края на 2016 година

Пророчицата е споделила също, че Старият континент ще се трансформира в " пустота, съвсем лишена от човешки живот ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР