Следвайте Гласове в .Високопоставен американски дипломат е в Украйна, за

...
Следвайте Гласове в .Високопоставен американски дипломат е в Украйна, за
Коментари Харесай

Високопоставен американски дипломат е в Киев

Следвайте " Гласове " в.
Високопоставен американски посланик е в Украйна, с цел да изрази продължаващата поддръжка на Съединени американски щати за страната във войната против Русия. Визитата на Карън Донфрийд, асистент държавен секретар на Съединени американски щати по Европа и Евразия, идва броени дни преди изборите за американски Конгрес, които могат да окажат въздействие върху помощта, предоставяна от Вашингтон на Киев, съобщи Франс прес.

В украинската столица през днешния ден и на следващия ден Донфрийд ще има срещи с представителите на президентството и дипломати и с представители на гражданското общество. Визитата й става и в подтекста на напреженията към износа на украинско зърно, откакто Русия разгласи, че прекратява присъединяване си в договорката за коридори за експорт през Черно море.
В случай на победа на републиканците на изборите за Конгрес на 8 ноември ръководител на Камарата на представителите ще стане републиканецът Кевин Маккарти. Той към този момент породи безпокойството на Киев и съдружниците на Съединени американски щати, като сподели, че неговата партия " няма да подпише празен чек " на Украйна.
Редица висши американски представители посетиха до момента Украйна. През април държавният секретар Антъни Блинкън пристигна дружно с министъра на защитата Лойд Остин. После Блинкън се върна там и през септември.

Украйна ще е в центъра на диалозите на външните министри от Г7 в Мюнстер в германия в четвъртък и петък.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
 
 
 
02 Ное 202282331 Окт 2022133631 Окт 2022117431 Окт 2022318630 Окт 2022838129 Окт 20222920КоментариВисокопоставена американска старица е в Киев, с цел да показва, че във Фашингтон не знаят какво правят02 Ное 2022 9:25ч.
Пиндостан се се забърка в тази война с храбростта, която дава незнанието.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати МНОГО ВАЖНО02 Ное 2022 10:32ч.
по кое време ще се научите кои са същинските вести? и същинските хора, които би трябвало да следваме?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Как всичките си наподобяват като две капки вода!02 Ное 2022 11:35ч.
Като победителки от състезанието “Къде ми е метлата да я яхна ”!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хехехе02 Ное 2022 12:31ч.
Много добре казано
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР