Следвайте Гласове в Украинският президент ще бъде приет днес от

...
Следвайте Гласове в Украинският президент ще бъде приет днес от
Коментари Харесай

Очаква се Зеленски да се срещне днес с Байдън във Вашингтон

Следвайте " Гласове " в
Украинският президент ще бъде признат през днешния ден от Джо Байдън в Белия дом и по-късно ще приказва пред Конгреса. Междувременно стана ясно, че Вашингтон ще достави на Киев противовъздушна система  Пейтриът, написа " Фигаро ", базирайки се на Агенция Франс Прес. Самият Володимир Зеленски разгласи рано тази заран, че е на път към Съединени американски щати, с цел да беседва с американския държавен глава Джо Байдън и да направи послание пред Конгреса, съобщи Ройтерс.

Зеленски написа в Туитър, че е на път към Съединени американски щати, с цел да  укрепи устойчивостта и отбранителните качества на Украйна. Си Ен Ен съобщи, че Зеленски ще бъде във Вашингтон по покана на Байдън и по-късно двамата ще дадат взаимна конференция. Високопоставен американски представител заяви, че посланието на Байдън към Зеленски ще бъде, че Съединени американски щати „ ще поддържат Украйна „ толкоз дълго, колкото е нужно “. Президентът на Украйна ще има през днешния ден срещи и с екипа на Байдън по националната сигурност и с водачите на Конгреса.
Украинският президент Володимир Зеленски се чака да дойде днес във Вашингтон за първото си пътешестване в чужбина от началото на войната на 24 февруари, оповестиха няколко американски медии във вторник, уточнявайки, че той може да се обърне към Конгреса и да се срещне с Джо Байдън в Белия дом.
В имейл от вторник водачът на Камарата на представителите Нанси Пелоси " предизвиква " парламентаристите да участват " физически " в сряда на съвещанието, " отдадена особено на демокрацията ".

Информацията за възможното посещаване беше оповестена в началото от американския ежедневник " Пънчбоул нюз ", отбелязва Ройтерс, като добавя, че към този момент представителят на Зеленски не е дал отговор на молбата за коментар. Към момента няма отговор и от ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси, оповестява Българска телеграфна агенция.
Това посещаване, в случай че бъде доказано, идва в миг, когато американските парламентаристи се приготвят да гласоподават нов солиден пакет от помощ за Украйна. Американският президент от своя страна би трябвало да даде зелена светлина за изпращането на ракетни системи  " Пейтриът " за противовъздушна защита на Украйна.
 
 
21 Дек 202258020 Дек 2022261319 Дек 202234518 Дек 202228617 Дек 202251117 Дек 2022243Коментарижоро21 Дек 2022 8:39ч.
Отива за главно боядисване от зелено на маслено-зелено вид каки.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ройтерс:21 Дек 2022 8:54ч.
Сатанинските Античовешки Щати възнамеряват изпращането на катафалки за мъртъвци и чували за трупове, с цел да приберат укрите от улиците на Бахмут!!! А пигмея-клоун нашмъркания Vолодимир Zеленски отива при Бай Хлопни Дъска да посочи и съгласува БРОЯТ ИМ!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Cicero21 Дек 2022 8:49ч.
Една марионетка се среща с друга марионетка за кукленото зрелище.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ВВВВВВВВВ21 Дек 2022 9:09ч.
На килимчето, коленичил ще слуша указания. Скоро измененията в Конгреса ще са против него и това е последно клинчене на пари.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати 2022 година е крайъгълна за мен21 Дек 2022 9:11ч.
във връзка с по този начин нареченият Западен 'свят'. Яко отрезвяване по отночение на това какво представлва 'западният елти' и какво съставляват наистиан техните по този начин наречени 'ценности'. Убийци, лъжци и фашисти. А този на фотографията би трябвало да висне на някой коледен бор в мрачен истуден Киев.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати За мен – също21 Дек 2022 10:39ч.
Някъде през април 2022 разбрах по какъв начин несъзнателно геополитически числя се на свят, който в действителност презира такива като мен, както и сънародниците ми като цяло, доколкото те са обичайно такива, каквито са. Западните ни " сътрудници " биха украинзирали и нас, все тая, все същите отпадъци, просто няма потребност. Най–голямата изненада за мен е да открия, че Западът обича и постоянно е обичал фашизма, а моите предци са били надълбоко демократични и свободни хора.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Срамувам се21 Дек 2022 11:22ч.
От години се чудя за какво се бутаме там, където не ни желаят. И се чудя за какво българите благоговеят пред Германия и всичко немско. Не виждат ли, че за Запада ние сме някаква сган - краткотрайно неразбирателство, което не заслужава да съществува?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Лора Дан21 Дек 2022 9:36ч.
Не мога да схвана Русия с Украйна ли води война, или с ОТАН? Щото всички натовци изпращат оръжия, жива мощ, командири, галактическо разузнаване и специфични отряди против Русия. И тя самотна отново ги бие. Кога Зеленски ще капитулира? След като загине и последният украинец, може би?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре21 Дек 2022 9:36ч.
Вече не е забавно!А Русия като че ли няма предпочитание за край.Тая денацификация не ми е ясна в случай че Европейски Съюз болшинството публично поддържат нацизма.А за разтрошаване на военният капацитет на уСрайна е необходим мощен удар а подобен не виждам.Удряне с тактическо нуклеарно оръжие нямало да става.То било за последна фаза против сащ и западна европа за тяхното заличаване.За чий тогава се натрупа?Усрайна са просто тъпи и по какъв начин ще живеят до съседът си не ги знам.Майната им.Слава на Русия в справедливата им война против новият нацизъм.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Сабрутко Сабрутев от сабрутчетата на киро и кокоро21 Дек 2022 9:50ч.
Опасно е двама луди да се събират дружно! Непредвидими са, изключително когато не са в усмирителните си ризи!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати 12321 Дек 2022 9:59ч.
Сбогом Зелйо
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Г-н Зелен-никой21 Дек 2022 10:00ч.
щял да се срещне с господин Бай Дън-никой. Ясно е какво може да се чака. Ненадейно за необятната аудитория Си Дзинпин одобри Медведев с обръщение от Путин - ето отсам не е напълно ясно какво да се чака, само че сигурно е по-важно от шоуто на Зеленски.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Zеленски беше определен за Човек на Годината (2022) класацията на сп. Time21 Дек 2022 10:01ч.
Да, същото списание, което избра за човек на годината и Михаил Горбачов (1987), а също и... Адолф Хитлер (1938). Все водачи, който способстват за величието на ЩАС, без значение цената която заплаща личните им народ/държава.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Неговият принос към демокрацията е значим21 Дек 2022 10:15ч.
Забрани със закон всички опозиционни партии и медиите им, забрани православната черква и обстрелва/разрушава църкви, блокира всички съветски канали, съвсем както у нас. Тези дни активизира и изпрати на фронта нови 800 чов. пушечно месо, които в никакъв случай през живота си не са стреляли... Олеся Zелински прескочи до Париж на непретенциозен Коледен пазар (40 000 евро)...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Затова пък нашият длъжностен Външен Министър21 Дек 2022 11:08ч.
господин Ники Милков, най-накрая е схванал, че на българите в Украйна е неразрешено да учат български. Нещо, за което Възраждане не стопират да приказват още от 2014 година когато закриха българските учебни заведения. И Милков, като същински демократ, не помни да попита ОТ КОГА е тази възбрана: от 2014 година, когато не разрешиха и на руснаците да използват съветски език, или от 24 февруари 2022 година.. https://epicenter.bg/article/Nikolay-Milkov--V-okupiranite-ukrainski-teritorii-e-prekrateno-izuchavaneto-na-balgarski-ezik/303222/2/0
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Георги21 Дек 2022 10:05ч.
Аз съм от 16-и апартамент и желая да запитвам: Дедо Джо знае ли/помни ли с кого ще се среща? Да не обърка нещо отново...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z21 Дек 2022 10:15ч.
Що, за толкова пари един памперс ли няма да смени?
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР