Следвайте Гласове в .Съвременни технологии и оръжия, разработени от западните

...
Следвайте Гласове в .Съвременни технологии и оръжия, разработени от западните
Коментари Харесай

Ню Йорк Таймс: Западът разглежда Украйна като полигон за най-новите оръжия

Следвайте " Гласове " в.
Съвременни технологии и оръжия, създадени от западните страни, се тестват в борби в Украйна като на полигон, въз основа на което могат да се създадат заключения за воденето на войни в бъдеще, написа, оповестява ТАСС.

Като образец за най-новите разработки изданието цитира оръдията EDM4S против дронове, украинската автоматизирана система за командване и ръководство Delta, отдалечено управляеми лодки и модифицирана версия на немската система за противовъздушна защита IRIS-T. 
„ Ние се учим по какъв начин да водиме война в Украйна и се учим по какъв начин да използваме оръжия и съоръжение на НАТО. И да, това е подготвително поле за борба.(...) Срам ме е, тъй като украинците заплащат с живота си за тези наши тествания “, споделя пред изданието някогашният президент на Литва Далия Грибаускайте.
Както написа вестникът, оръжията EDM4S или SkyWipers са създадени в Литва, когато Грибаускайте беше на власт - през 2019 година Първите доставки на тези оръжия за Украйна бяха осъществени още през октомври 2021 година и от този момент те се употребяват интензивно. " Ню Йорк Таймс " отбелязва и системата Delta, която е създадена от украинските военни в съгласуваност със експерти на НАТО и е тествана за първи път през 2017 година Според неназовани представители на Алианса системата оказва помощ на украинските военни по-бързо да вземат решения на бойното поле.

Според изданието експертите по обмисляне на разноските за защита в Съединени американски щати и други западни страни се управляват за бъдещите вложения в тази сфера въз основата на опита, насъбран в Украйна. Разработва се и дълготрайна тактика за съгласуваност сред войските на западните страни. Според френския военачалник Филип Лавин промяната е била обсъждана още преди спора в Украйна, само че е получила нова опция за реализация с помощта на " наблюдението " на обстановката.
 
 
 
15 Ное 202225515 Ное 202228515 Ное 202228015 Ное 202215815 Ное 202263215 Ное 2022319КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022157319 Окт 202279314 Ное 202275924 Sep 20222688
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР