Следвайте Гласове в Преди малко Пеканов се изтърва и каза

...
Следвайте Гласове в Преди малко Пеканов се изтърва и каза
Коментари Харесай

Възраждане ще се обърне към президента да свика референдум за членството ни в еврозоната

Следвайте " Гласове " в
" Преди малко Пеканов се изтърва и сподели нещо, че този вид, който ние сме получили, не е цензуриран ", разяснява водачът на " Възраждане ". Според Костадинов се прави всичко належащо, с цел да се скрие грозният факт, че България ще бъде унищожена като финанси и стопанска система, в случай че влезе в еврозоната и заличи своята лична валута, оповестява Българска телеграфна агенция.

" Възраждане " ще се обърне на консултациите при президента с апел той да се възползва от конституционното си право и да свика референдум за участието на България в еврозоната, заяви ръководителят на партията Костадин Костадинов на брифинг в Народното събрание. 
Той уточни, че от поканените от " Възраждане " шест парламентарни групи на диалози са се отзовали две - ГЕРБ-СДС и " Български напредък ", като и двете политически сили изрично са отказали да поддържат концепцията за референдум за участието ни в еврозоната. Междувременно ние не сме изчерпали безусловно всички конституционни механизми за провеждането на референдум - има още два, втория ще го задействаме, когато президентът ни предложения на съвещания, уточни Костадинов.
Лидерът на " Възраждане " означи, че първият от методите - за привикване на референдум - с 48 подписа от народни представители, към този момент е привършен, защото партията няма толкоз депутати в Народното събрание и не получава поддръжка от другите политически сили. " Вторият метод е президентът да свика подобен референдум и аз персонално ще се обърна към него, когато отида на консултациите с апел той да се възползва от конституционното си право и да го направи. Ако и там не получим схващане, имаме подготвеност в границите на една седмица да създадем предприемчив комитет, към този момент сме говорили с доста жители, специалисти, самостоятелни финансови анализатори, които да се включат в инициативния комитет ", съобщи Костадин Костадинов. Той уточни, че към този момент има и такава гражданска самодейност, която върви дружно с тяхната. Председателят на " Възраждане " сподели, че са си сложили за цел събирането на 500 хиляди подписа в границите на законоустановения период от три месеца.

Междувременно излезе една доста забавна вест от Българска народна банка, които отхвърлят, че са дали вид на работен отчет, разяснява Костадин Костадинов. Ръководството на Българска народна банка лъже, уплашено от личните си 37 специалисти, които са дали ето този вид, съобщи той и го сподели.  В писмото на Българска народна банка, което " Възраждане " даде на медиите, се показва, че на парламентарните групи се дават работните текстове на плана на разбор, създадени от специалисти на Българска народна банка, които още не са утвърдени от Работната група и от Координационния съвет за въвеждане на еврото, както и от Управителния съвет на Централната банка. Текстовете не включват частта на Министерството на финансите. 
" Преди малко Пеканов се изтърва и сподели нещо, че този вид, който ние сме получили, не е цензуриран ", разяснява още водачът на " Възраждане " след блиц контрола с вицепремиера Атанас Пеканов. Според Костадинов се прави всичко належащо, с цел да се скрие грозният факт, че България ще бъде унищожена като финанси и стопанска система, в случай че влезе в еврозоната и заличи своята лична валута.  
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
 
04 Ное 202224204 Ное 202285304 Ное 20229104 Ное 2022163904 Ное 202223204 Ное 2022195КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022111219 Окт 202263921 Окт 2022121724 Sep 20222390
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР