Следвайте Гласове в Надежда Йорданова да е кандидатът за министър-председател

...
Следвайте Гласове в Надежда Йорданова да е кандидатът за министър-председател
Коментари Харесай

Промяната обсъждат Надежда Йорданова от ДБ да им е кандидат за премиер

Следвайте " Гласове " в
Надежда Йорданова да е претендентът за министър-председател на плана за държавно управление с втория мандат.

Това разискване тече сред депутатите от партията, която ще го вземе " Продължаваме промяната ", научи " 24 часа ". След като бе отхвърлено предлагането на ГЕРБ-СДС за кабинет, отпред с проф. Николай Габровски, следва мандатът да бъде връчен от Румен Радев на излъчен от Политическа партия претендент за министър председател.
" Промяната " упорстват да сформират държавно управление на малцинството в коалиция само с " Демократична България ". Решението им бе доказано с писмо на ръководителя на парламентарната им група Андрей Гюров до всички останали политически сили в Народното събрание.
С кандидатурата на Надежда Йорданова първо щяло да бъде показано почитание към по-малкия съдружен сътрудник, стимулират разновидността депутати от " Продължаваме промяната ". Освен това имали упования, че Демократична България са по-диалогични от водачите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев и ще съумеят да намерят по-широка поддръжка и държавното управление на малцинството да бъде определено. Двамата от Политическа партия можело да бъдат атакувани, че са били към този момент несполучливи претенденти за министър-председател. Петков бе свален с първия сполучлив избор на съмнение, а по-късно заставен от Българска социалистическа партия да не се кандидатира за нов мандат. Предложението на Асен Василев пък не събра нужната поддръжка.

Надежда Йорданова сега е народен представител от Демократична България. Тя заемаше поста министър на правораздаването в кабинета на Кирил Петков. Политическата кариера на юристката стартира като началник на кабинета на настоящия водач на Демократична България Христо Иванов до момента в който бе министър на правораздаването във второто държавно управление на Бойко Борисов.
 
14 Дек 202279614 Дек 2022159314 Дек 202245614 Дек 202260714 Дек 202222514 Дек 2022305КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202212909 Дек 202262908 Дек 202285024 Sep 20223404
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР