Следвайте Гласове в Бившият италиански премиер Силвио Берлускони заяви, че

...
Следвайте Гласове в Бившият италиански премиер Силвио Берлускони заяви, че
Коментари Харесай

Берлускони: Никога не бих отишъл да говоря със Зеленски. Ако бе спрял да напада Донбас, войната не би се случила

Следвайте " Гласове " в
Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони съобщи, че не би търсил среща с Володимир Зеленски, в случай че към момента беше отпред на държавното управление, тъй като упреква украинския президент за войната с Русия, съобщи Ройтерс.

86-годишният Берлускони постоянно се хвалеше с другарството си с съветския президент Владимир Путин до нахлуването на Русия в Украйна и провокира бурни реакции  през септември предходната година, когато съобщи, че Путин е бил тласнат към войната и е желал да сложи " почтени хора " отпред на Киев.
Берлускони, водач на консервативната партия " Форца Италия ", която е част от ръководещата коалиция в страната, приказва, откакто в петък италианската министър-председателка Джорджа Мелони упрекна Франция, че е заплашила единството на Европейски Съюз във връзка с Украйна, като е провела френско-германска вечеря в Париж със Зеленски, която не включваше други европейски съдружници.
" Никога не бих отишъл да приказвам със Зеленски, тъй като ние сме очевидци на опустошаването на страната му и на клането на неговите бойци и цивилни ", сподели Берлускони пред публицист след гласоподаване в изборна секция за районните избори в Ломбардия.

Берлускони съобщи, че в случай че Зеленски беше спрял да атакува двете сепаратистки републики в Донбас, войната не би се случила. " Така че аз правя оценка доста, доста отрицателно държанието на този господин ", добави Берлускони.
От офиса на Мелони обявиха, че поддръжката на италианското държавно управление за Украйна е " твърда и уверена, както е ясно декларирано в програмата и доказана при всички парламентарни гласувания на болшинството, подкрепящо изпълнителната власт ", написа Българска телеграфна агенция. 
 
13 Фев 202312513 Фев 202327113 Фев 202350413 Фев 202383313 Фев 202346113 Фев 2023842КоментариФЪРКАТИЧКО13 Фев 2023 7:56ч.
Още един изменник на демокрацията и кремълски готован. А по какъв начин се надявахме на западните водачи, когато пеехме и викахме народна власт по студените площади, стоплени единствено от синята вяра за независимост...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян13 Фев 2023 8:03ч.
фффъркатичко (много обичам думата фатален), като оставим настрани иронията - нашето потомство има съществена виновност за това, което се случи на територията последните 2-3 десетилетия. на мен ми стигна преди време акълът да не подрипвам като зомби по площадите, само че какво от това.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ФЪРКАТИЧКО,13 Фев 2023 10:42ч.
Не е нужно всички да знаем, какви дамски превръзки ползваш на село.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати До:ФЪРКАТИЧКО13 Фев 2023 10:47ч.
Каква народна власт, бе неграмотник?! Айде отново на площадите да се топлиш от следващата вяра!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Сините очаквания или бой до синьо13 Фев 2023 10:58ч.
За страдание и аз пеех по площадите, изпълнен с вяра и възторг. Казвам " за жалост ", тъй като вместо лелеяната " синята независимост " получихме иго, по-гнусно от комунистическото. Видяхме грабежа, измяната, мизерията на пенсионерите, опустяването на големи райони, емиграцията, цялостното отнемане даже от нищожния суверенитет, който сме имали... този лист е безконечен. Отровени бяхме с опиата " народна власт " и когато се опомнихме от делириума, се оказахме посред руини. Затова през днешния ден, когато някой заприказва за синьо каквото и да е, го присъединявам или към безкритичните фанатици или към националните предатели. Още по-омерзително е, когато се поставиш в услуга на причинителите на злините. Необходим е въпреки всичко най-малко зачатък от някакъв морал, с цел да вникнеш в казаното, тъй че не храня безсмислени очаквания...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съвременник13 Фев 2023 11:45ч.
Много тъкмо. В една страна живеем, по тази причина и опита ни е идентичен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати И аз като вас13 Фев 2023 14:12ч.
Съм от това потомство, което замаяно от думата " народна власт " и естествено от илюзорните си показа, неосновани на обстоятелства, спомагах с гласа си за сегашните бедствени последици. Те не са единствено за нещастната ни страна като цяло, само че минават и през семейстава ни. Поздрави за късото показване на нашите съжаления.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Петър13 Фев 2023 8:00ч.
Мдааа, тъпо за вас:)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян13 Фев 2023 9:29ч.
цъ. за вас тъпо.:D
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Търгашът Зеленски и западните простаци, дето му пристанаха!13 Фев 2023 8:45ч.
Зеленски до последния миг е чакал някаква отплата от Русия (за Крим, за Донбас, за водата в Крим...). Тоест „ Ние сме подготвени... “ от 2019 година може би е било правилно. Но с конкретизиране: "... за ХХХ милиарда $. " Малко евентуално е през цялото това време Зеленски да е крил желанията си да търгува с Минските съглашения от другите участници в Нормандския формат. И е малко евентуално Киев да не може да разбере безсмислието на сходни пазарлъци. Все отново Берлин и Париж са участници в Нормандския формат през цялото време на украинската рецесия. И тяхно директно обвързване беше да отърват Зеленски го от фантазиите, че е допустимо да се прераздадат картите по средата на играта.Тъй като това не се случи, ще би трябвало да признаем, че освен Зеленски е виновен за неуспеха на договарянията и силовия вид за разрешаване на украинската рецесия. Лидерите на Германия и Франция споделят тази отговорност с него. С други думи, всъщност това беше скрит план за нарушение на Минските съглашения сред Киев и водещите страни на Запада. Още повече, че преди два месеца Ангела Меркел сподели същото, което Зеленски споделя в този момент.Що се отнася до преразглеждането на Минските споразуменияот Минск, Зеленски в действителност го реализира.Преразглеждането стартира с признаването от страна на Русия на суверенитета на ДНР и ЛНР (21 февруари 2022 г.), както и включването на новите територии в състава на Русия (30 септември 2022 г.). Ревизията продължава и до през днешния ден като част от СВО и президентът на Украйна може да взе участие в нея, като инициира действителни мирни договаряния с Москва.Да, процесът на преразглеждане беше ненапълно едностранен. Но Зеленски може да вини само себе си за това.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Търгашът Зеленски даже не е търгаш13 Фев 2023 9:41ч.
а обикновен подизпълнител на търгашите
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мери13 Фев 2023 9:03ч.
Прав е Йосарян 13 Фев 2023 8:03ч., че нашето потомство не се оправи и от демокрацията ни нищо не излезе. Не сме обаче толкоз отговорни, защото бяхме доста млади и не виждахме по-далеч от носа си, въпреки и с положително обучение и хубава работа.. Тези, дето излъгаха и унищожиха живота на милиони, да му мислят!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rover13 Фев 2023 9:38ч.
" Тези, дето излъгаха и унищожиха живота на милиони, да му мислят! " - в случай че можеха да мислят, несъмнено щяха да бъдат по-добри от нас... (да ми елементарни йовков!)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Теези, дето не виждахме по-далеч от носа си13 Фев 2023 9:48ч.
и да искахме, не ни беше разрешено да виждаме. Работата беше опечена авансово и с доста пари, за едни наивници зад желязната завеса, които си мислеха, че ги освобождават. А някои още го мислят/ най-вече тези, уредили се за добре заплатен обслужващ личен състав на непознати ползи и култури/
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати братоубийството в Украйна е изначало до дъно план и дело на Запада13 Фев 2023 9:30ч.
Берлускони споделя самата истина, виждате, че когато има почтен човек, и на Запад може да се каже истината, обаче за жалост всичко, що взема решения и е формален представител, е под демонски надзор.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съгласен съм за братоубийството.13 Фев 2023 11:31ч.
Не е мъчно да се проумее, че максимален интерес от него има Запада. Не ми е ясно обаче за какво Путин лъже руснаците, че като избият своите братя в Източна Украйна, ще станат по-велики. Глупав ли е, подведен ли е, платен ли е, или просто си отмъщава за нещо на народа си.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Не ми е ясно обаче за какво Путин лъже руснаците, че като избият своите братя в Източна Украйна, ще станат по-велики. " 13 Фев 2023 12:09ч.
В самото това изречение е налице просто една догадка, която Вие рабски представяте за хипертеза.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Евоатлантически идиоти!13 Фев 2023 9:53ч.
Пъпешката излезе лъжкиня като наш'те псевдополитици - едно дава обещание преди, а друго прави след изборите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Берлускони е към този момент единствено част от порочното минало13 Фев 2023 10:38ч.
Нищо, че има самочувствие на милиардер, притежаващ 9 милиарда $ съгласно сп. “Форбс ” към 2010 година, добити по корупционен път и откраднати от народа му. Не мога да допускам, че българи със здрав български морал се възхищават и имат доверие на този извратеняк, прочут с перверзните си секс- игри с многочислените си партньор(к)и. Берлускони е остарял женкар и педофил, с лифтинг, доближен до мафията. И по тази причина се припознава в себеподобен " рак " и пази военнопрестъпника Путлeр. Те по тази причина са другари с Путьо, тъй като си наподобяват и споделят едни и същи пороци.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Берлускони: Никога не бих отишъл да приказвам със Зеленски.13 Фев 2023 11:59ч.
По-важно е, че Зеленски в никакъв случай ни би приказвал с Берлускони. Зеленски израстна като почитан водач на възродена Украйна чиято героична битка за политическа и духовна самостоятелност пази цивилизацията и свободния свят от нападението на московската орда.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати топ 1013 Фев 2023 12:13ч.
Едно време комсомолските секретари говореха тъкмо като тебе. Което демонстрира, че не си мръднал ни на йота от соц-нивото си, а що се отнася до Зеленски, неслучайно Путин разгласи, че ще го декомунизира до като на Зелето и най-много на неговите англоамерикански кукловоди им призлее от личните соцкомидиотии.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Смях13 Фев 2023 12:25ч.
Съвсем изчерпаха ресурсите тия - дори троловете към този момент не са, каквито бяха:) Ей, в случай че тролеше за мен, бих те уволнил на мига. Ако искаш да убедиш някого в тази теза, постарай се най-малко, да не звучиш неуместно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател13 Фев 2023 12:59ч.
Това е Фъркатичкото. Неповторимият жанр на някогашна даскалка по теоретичен комунизъм.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати и аз бях на " митинга " на..13 Фев 2023 11:59ч.
орлоФ мосТ(на сЕдЕсЕто - лятото на '91 год.) и ЕДИНСТВЕНОТО,КОЕТО СИ СПОМНЯМ е васко (ПАРЦАЛА) кръпката де " леко облечен " с ЕДИН МРЪСЕН ПОТНИК!!!!СПОМНЯМ СИ Гражданско отделение ВИНАГИ С ОТВРАЩЕНИЕ!!!!И ДО СЕГА СЛУЧВАЩОТО съдебна експертиза У НАС Е ОТВРАЩЕНИЕ!!!!ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) " таковам " В ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!седесРали!!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Има учредения за терзания синьор Берлускони13 Фев 2023 12:15ч.
тъй като принудително вкарват Италия да влиза във войната против Русия. Ето тук: " Завръщането на черния принц: Италия влиза във войната против Русия " Позор за човечеството!....... Линк към разбора: https://pogled.info/svetoven/evropa/zavrashtaneto-na-cherniya-prints-italiya-vliza-vav-voinata-sreshtu-rusiya.152331........ И всичко това след информацията на Дж.ФРИДМАН от 2015 година, че съединяването на Германия и Русия било опасност за ползите на Съединени американски щати и те ще попречат на този съюз като употребят... Украйна!... Позор за човечеството!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Поморийски13 Фев 2023 12:51ч.
Прав е индивидът, политик е Берлускони, с изключение на огромен предприемач, управлява се от събитието, че доста огромен % от италианците са срещу тази война на НАТО и все по-малко гласоподават за военолюбците политици. Поначало даже да се ръкуваш с ционисти, какъвто е Зелю, е рисково за психическото здраве.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тти13 Фев 2023 14:12ч.
Да не е оправил тебе, че знаеш?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани07 Фев 2023104607 Фев 202397710 Фев 2023314307 Фев 2023833
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР