Следвайте Гласове в Американски изтребители поразиха с ракета неидентифициран обект,

...
Следвайте Гласове в Американски изтребители поразиха с ракета неидентифициран обект,
Коментари Харесай

US изтребители поразиха четвърти НЛО, военните не изключват и да са извънземни

Следвайте " Гласове " в
Американски изтребители поразиха с ракета " неидентифициран обект ", летящ над езерото Хюрън, където минава границата сред Съединени американски щати и Канада. Смята се, че е същият, проследен над Монтана и следен от държавното управление от предната вечер, оповестиха американски чиновници, представени от Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

: Unconfirmed footage of unidentified object hovering over between Michigan and Ontario, as another object has been shot down.

Follow
— CBKNEWS (@CBKNEWS121)
Летящият обект бе свален, откакто по-рано бяха изумени други обекти в Аляска и Канада, защото са летели на височина, която е представлявала опасност за пътническите самолети.
По-рано през вчерашния ден американските и канадските управляващи ограничиха част от въздушното пространство над езерото и бяха изпратени изтребители да прехванат и да се опитат да разпознават обекта.


Това е четвъртият обект, свален този месец, след свалянето на хипотетичен китайски метеорологичен балон на 4 февруари, което сложи северноамериканската противовъздушна защита в нараснала подготвеност.
Двама американски чиновници, говорещи при изискване за анонимност, обявиха пред Ройтерс, че военните са свалили обекта, само че отхвърлиха да кажат дали той наподобява на огромния бял китайски балон, който беше свален по-рано този месец.
Високопоставен представител на Съединени американски щати съобщи, че обектът е имал осмоъгълна конструкция без видим потребен товар. Няма индикации, че обектът е представлявал военна опасност или че може да е бил употребен за шпионска активност.
Канадският министър председател Джъстин Трюдо заяви, че са изпратени екипи да съберат отломките от изумения обект в канадската територия Юкон, с цел да бъдат оценени.

Среща в Пентагона, Вашингтон, Съединени американски щати, сред американския министър на защитата Лойд Остин и канадския Анита Ананд на 10 февруари.
Генералът от Военновъздушни сили на Съединени американски щати, който управлява контрола върху въздушното пространство на Северна Америка, след поредност от сваляния на неидентифицирани обекти, разяснява през вчерашния ден опцията те да са с извънземен генезис, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Запитан дали изключва извънземен генезис на трите въздушни обекта, свалени от американски военни самолети в границите на няколко дни, военачалник Глен Ванхърк отговори: " Ще оставя разследващата общественост и контраразузнавателната общественост да изяснят това. Нищо не изключвам ".
" На този стадий продължаваме да оценяваме всяка опасност или евентуална опасност, незнайна, която се доближава към Северна Америка, като се опитваме да я идентифицираме ", сподели Ванхърк, началник на Северноамериканското военновъздушно-космическо командване (НОРАД) и Северното командване на Съединени американски щати.
Ванхърк съобщи това през вчерашния ден на брифинг на Пентагона, откакто американски изтребител Ф-16 смъкна обект с осмоъгълна форма над езерото Хюрон на границата сред Съединени американски щати и Канада, действайки по заповед на президента на Съединени американски щати Джо Байдън.
Друг чиновник на американската защита, поискал анонимност, съобщи настрана след брифинга, че военните не са видели доказателства, които да сочат, че някой от въпросните обекти е с извънземен генезис.
 
 
13 Фев 20237213 Фев 20232113 Фев 202322313 Фев 202324413 Фев 202399213 Фев 2023309КоментариТия кретени напълно подивяха, щом и на марсианците посегнаха!13 Фев 2023 7:40ч.
Жална им майка в този момент!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати зона 5113 Фев 2023 7:41ч.
Извънземните ги смъкваме от воле. Китайските балони ни дават доста напън... lol
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Спасибо, Централно разузнавателно управление на САЩ, за наш воздушный щит!13 Фев 2023 10:14ч.
https://topwar.ru/210781-spasibo-cru-za-nash-vozdushnyj-schit.html
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати malart13 Фев 2023 8:05ч.
Мъка хамериканска
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян13 Фев 2023 8:06ч.
най-сетне ще се окаже, че извънземните са им с... в гащите на нашите отвъдлоквени партнери.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати мислещ13 Фев 2023 8:16ч.
Ами в този момент! Империята отвръща на удара!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати След поредните провали на " пандемията " и " имунизациите ", последвани от военното крушение против Русия, разумното избавление на кекавия, лъжовен Запад ще бъде едно малко извънземно нашествие13 Фев 2023 8:17ч.
Така ще могат внезапно да смъкват от дневния ред на " новините " провалната война с Русия, съвсем както изчезна " пандемията " преди година. Евроатлантиците помнят колкото аквариумни рибки.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Впрочем, акцията с извънземно присъединяване стартира с дребен провал още в края на 2021 година.13 Фев 2023 8:25ч.
Тогава ненадейно бяха взели да се появяват в диви планински региони някакви загадъчни обелиски, с явната отпратка към тези от поредицата " Една авантюра в Космоса " на Артър Кларк.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Народен съд13 Фев 2023 8:27ч.
“ Американски изтребител Ф-16 смъкна обект с осмоъгълна форма ” Ф-16 смъква дори и извънземни, купувай народе! Едно от нещата което ще се получи е - demand destruction - унищожавне на потреблението и сеаляне на цените на петрола, за попълване на стратегическият им петролен запас с на ниска цена нефт. Цирка стартира.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре13 Фев 2023 8:30ч.
Пропагандата е в ход.Колко сме страшни.Тъпанари.По светът тия изроди сатанистите,имат над 700 бази....после Русия била опасност.Изроди!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тути фрути13 Фев 2023 8:30ч.
Велико. Извънземните ще ги вършат на луди, америкосите. Ще има фойерверки по 24 часа в денонощието. Какво може да направи един балон, маде-ин-чайна? Да оголеми очите на страха, съвсем колкото на Джаба. Всъщност Джаба не е уместно съпоставяне, Ам-гъл е по вярното в тази ситуация. Май прешъс!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Hdfhchchcbx13 Фев 2023 8:43ч.
Как пък до момента на нито един от тези военни самолети не се откри една камера с висока резолюция да ни покаже от близо тези китайски дронове!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Реалист13 Фев 2023 8:59ч.
Какъв е този спектакъл за наивници?! Уморихме се от тъпи американски сюжет за избавление на човечеството.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати подбив бе Уили13 Фев 2023 8:59ч.
А стига бе! Извънземните да имат толкоз напреднала технология, че да дойдат от майната си и най-после да им смъкват балона някакви недоразвити американци. Това е анекдот нали?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати nan13 Фев 2023 9:02ч.
съгласно доктор Каръл Росин, Вернер Фон Браун преди да почине (от рак) му е споделил, че американците желаят непременно да " weaponize the space " за тотално владичество. съгласно Фон Браун, за тази цел американците ще проведат интервенции на няколко " партенки " стадия за заплашване на популацията - първи стадий руснаците и комънизЪма (основно в края на 60 и началото на 70-те), втори стадий тероризъм (80-90 години), последния стадий е инвазия на НЛО. Дори Дж. Фридман (в книгата " Следващите 100 години " ) написа за преобразяване на Луната в американска военна база, която ще управлява цялата планета (Луната е идващия стадий след контрола над океаните ).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати продължение13 Фев 2023 9:14ч.
има я и технологията - Blue beam project - https://youtu.be/XJkw9db63U8
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Да. Обаче нямат запаси. Трябваше да спрат печатницата по време на втория мандат на Джордж Буш Старши, както беше по проект и да употребяват средствата от грабежа на Съюз на съветските социалистически републики за развиване на самите Съединени американски щати, а не за финансови балони13 Фев 2023 9:15ч.
Вместо това банкстерите извадиха трети претендент президент, Рос Перо, който изяде задоволително гласове на Буш и направи вйзможно инсталирането на Бил Клинтън. Това беше моментът, в който Съединени американски щати проиграха историческия си късмет и хегемонията им остана наужким.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати абе хора13 Фев 2023 9:12ч.
Това са балоните на Бил Гейтс, с които разпръскра нанороботи. И над Китай свалили два.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати замазват гафа13 Фев 2023 9:17ч.
Молете го литургично това НЛО да не се издига над 18 км, тъй като над този таван самолетите ви на Противовъздушна отбрана са безсилни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати петия член13 Фев 2023 9:27ч.
да изпращаме чертежите си на помощ против марсианците
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ахъ.........UFO........ made in China........ дебили, блядь!13 Фев 2023 9:34ч.
Притрябвали им на извънземните тази разбойническа страна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати??..13 Фев 2023 9:36ч.
Абе, за какво по този начин, като се зацикли на една тематика и продължава по цяла седмица, та и по две... Банално.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Зодия Прасе13 Фев 2023 9:38ч.
И моята първа реакция беше, че желая от тези изтребители, които смъкват НЛО. След това обаче реших, че към този момент F16 са се потвърдили сполучливо само в битка с летящи обекти, чиято форма е до октагон. С кръглите обекти като балон, да вземем за пример, триумфите не са толкоз впечатляващи, т.е. те сами по себе си са впечатляващи, само че не в интерес на изтребителя. Затова предлагам да изчакаме версията на F3.14.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати качествена пародия13 Фев 2023 10:08ч.
Искрено ме разсмяхте, благодаря!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дявола за опашката13 Фев 2023 9:42ч.
Краварците дърпат дявола за опашката.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Сигналиста13 Фев 2023 9:43ч.
Не изключват да е извънземно, обаче го свалили? Колко по американски зряло.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Даам13 Фев 2023 10:12ч.
Тази история доста наподобява на нашата с Лъжливото овчарче. Разумният човек в тази обстановка не би трябвало да изключва и тази възможност! Аз избирам да имам вяра, че има Разум, който не би позволил безумието, което е обзело доста хора да докара до заличаване на Земята! Залогът е прекомерно огромен! Дуализмът е заложен в съществуването на самата човешка цивилизация! Въпросът тук е не в успеха на Злото или Доброто, а във възобновяване на Равновесието!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Калински13 Фев 2023 10:19ч.
Брех, че всички желаят анономност. Колко мноог са анонимни... Те са си анонимни....
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Интересно за какво тези НЛО летят единствено над Съединени американски щати и Канада13 Фев 2023 10:38ч.
Чакаме огромния Лойд да ни изясни - за какво тези НЛО (които сполучливо се оставят да бъдат " свалени " ) са избрали да летят единствено над Съединени американски щати и Канада?! Ми напряко сме афектирани - никакво внимание към нас над Балканите. При неналичието на бг-авиация, единствено с едни Кугъри, извънземните умерено могат да кацнат и да се... срещнем. Българите сме първите заселници на Планетата Земя.:)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Марсиандър Македонски13 Фев 2023 10:45ч.
де тояга де
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Сандо Македонски е българин!13 Фев 2023 11:53ч.
Пророчицата Ванга нееднократно е споменавала, че Сандо е заровен тук край Рупите! В момента там е откритието на столетието с Хераклея Синтика на маке дони - огромни дони, т.е. българи с друго име.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Георги13 Фев 2023 11:32ч.
Съединени американски щати не изключват да са нападнали по-развита извънземна цивилизация …
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk13 Фев 2023 11:34ч.
Сащ от дълго време надминаха по грандомания даже и Хитлер, който си беше въобразил, че може да съкруши всеки на Земята, когато му скимне. Нищо чудно и извънземният разсъдък да вземе да води война против основните тапири на планетата Земя, додето не е станало прекомерно късно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Те идват... " 13 Фев 2023 12:13ч.
Не излиза наяве кои са " Te ", само че постоянно е било мотив да се откъртят едни пари за незнайни цели от бюджета.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати без имена13 Фев 2023 12:15ч.
Има един готин роман по какъв начин към Земята се доближават извънземни кораби. Човечеството е развълнувано-първа среща с друга цивилизация. Започва трескава подготовка за посрещане, в залата на Организация на обединените нации се събират първенците на планетата. Най-накрая гостите идват, ръководителят на Организация на обединените нации се втурва разгорещено да ги поздрави и тогава се разнася глас: „ Кои сте вие и какво вършиме на нашата планета? Ние открихме тази пуста и дива планета и тя е наша благосъстоятелност. Докато отидем до нашата планета и се върнем вие сте се настанили тук. Даваме ви три ваши дни да напуснете нашата благосъстоятелност в противоположен случай ви разгласяваме война и ще ви унищожим. “
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР