Следвайки надеждите по-рано тази година, че инфлацията се охлажда, тя

...
Следвайки надеждите по-рано тази година, че инфлацията се охлажда, тя
Коментари Харесай

Инфлацията вреди на инвеститорите. Ето как златото може да помогне.

Следвайки очакванията по-рано тази година, че инфлацията се охлажда, тя се увеличи два пъти през лятото и остана постоянна до есента. Според нов отчет за инфлацията, оповестен в четвъртък, цените са се нараснали с 0,4% от август до септември, до момента в който годишната потребителска инфлация остава същата при равнище от 3,7% през август.

Въпреки че инфлацията се отразява негативно върху разноските за заеми за ипотеки до персонални заеми и кредитни карти, има някои способи, по които вложителите могат да се защитят. Един известен метод, към който вложителите се обърнаха тази година? злато. Благородният метал може да бъде от изгода за вложителите във всички стопански системи, само че може да бъде изключително преференциален в този момент.

Ако смятате, че бихте могли да се възползвате от офертите за скъпо злато, започнете с поръчка за безвъзмезден информативен комплект, с цел да научите повече.

Как златото може да помогне на вложителите да се борят с инфлацията в този момент

Ето три метода, по които златото може да помогне на вложителите в този момент.

Като отбрана против инфлацията

Злато вложението е известно с доста изгоди, само че може би нито една, както хеджирането, което може да обезпечи против инфлацията. И с отчета от четвъртък, показващ, че инфлацията към момента е надалеч от задачата на Фед от 2%, в този момент е превъзходен миг да инвестирате. С инвестиция в злато в точната сума, вложителите могат да оказват помощ за компенсиране на загубите, понесени от други активи като акции, облигации и даже недвижими парцели. Златото постоянно резервира цената си и даже може да нарастне по време на инфлационен климат. Това може да бъде скъпо за доста вложители в този момент.

Започнете с безвъзмезден златен IRA комплект тук, с цел да научите повече.

Като диверсификатор на портфолио

Златото може да помогне диверсифицирайте портфолиото си, което е потребно, когато други активи се провалят. Обикновено няма да вършиме приход от инвестиция в злато (поне не в кратковременен план), само че може да не се наложи, в случай че задачата е да помогнете за поддържането на другите си вложения на повърхността. Следователно инвестиция в злато в точната сума (ограничена до 10% от портфолиото ви) нормално може да направи тъкмо това.

Като веществен актив

Акции, облигации и недвижими парцели - всички оферират на вложителите надеждни способи да усилят парите си. Това, което те не вършат, е да оферират лесни способи за очистване, изключително недвижими парцели. Но златото няма същите ограничавания. Инвестиция в златни кюлчета и монети, да вземем за пример, може да бъде продадена незабавно. И може елементарно да бъде закупен от най-хубавите златни компании или даже онлайн в Costco. Тези гъвкави условия за покупка и продажба постоянно са от изгода, само че изключително когато вложителите желаят повече независимост да вземат бързи решения, както могат в този момент.

Долната линия

Новини, показващи повишаване на инфлацията — или даже да остане постоянен - не е добре пристигнал за множеството американци. При тези условия вложителите се обслужват по-добре, като укрепят отбраните си допустимо най-добре. Инвестирането в злато е един ефикасен метод за това. Като влагат в злато по време на инфлационен климат, вложителите могат по-добре да защитят своите по-променливи активи и да предложат известна диверсификация на това, което другояче може да е било неподвижен портфейл. И в случай че желаят бързо да се разделят със златната си инвестиция, те нормално могат елементарно да продават златни кюлчета и монети.

Научете повече за вложението в злато тук през днешния ден.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР