Следващият съперник на Кубрат Пулев (25 победи, 13 с нокаут)

...
Следващият съперник на Кубрат Пулев (25 победи, 13 с нокаут)
Коментари Харесай

Хюи Фюри пред bTV: Аз ще победя! Аз съм фаворит!

Следващият противник на Кубрат Пулев (25 победи, 13 с нокаут) - 23-годишният първенец на Англия Хюи Фюри (21 победи, 11 с нокаут) разгласи себе си за любимец в дуела и съобщи, че ще вдигне победоносно ръце на 27 октомври в " Арена Армеец ".

" Всеки, който постави ръкавиците, заслужава почитание. Това е моят бизнес, това е моята работа. Вярвам, че аз ще печеля, тъй че аз съм любимец. Обичам провокациите, тъй че ще създадем довечера незабравима. Бил съм тук и преди, почитам страната ви и нямам самообладание да пристигна мачът ", съобщи Фюри пред bTV.

Снимка: Lap.bg

Той кацна в България през вчерашния ден (2 септември), а през днешния ден следва взаимната му конференция с Пулев. На летище " София " Фюри резервира положителния звук и се изрече ласкаво за по-опитния си противник. Той съобщи, че не го тормози фактът, че мачът ще се играе пред българска аудитория, която енергично ще поддържа Кобрата.
Хюи Фюри пред " Скай Спортс ": Мога да удрям Пулев в задния му двор Британецът се закани на Кубрат
" Мачовете са толкоз сложни, колкото си ги направиш. Пулев е сложен съперник, ще се получи добър и атрактивен пердах. Нямам самообладание за това предизвикателство. Подготовката ми върви добре, чакам довечера и знам, че ще бъде пъклен добър мач ", сподели той и добави:

" Няма значение къде ще се организира или против кого. Той има крайници и ръце, аз имам крайници и ръце... Няма непобедими, без значение къде се организира срещата. На кръга сме двамата. Ще победи по-добрият! "

Мачът сред Пулев и Фюри ще дефинира кандидата за международната купа в тежката категория на IBF, която е владеене на Антъни Джошуа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР