Следващата голяма игра от света на Междузвездни войни“ ще има

...
Следващата голяма игра от света на Междузвездни войни“ ще има
Коментари Харесай

Крис Авелоун ще е сценарист на Star Wars: Jedi Fallen Order

Следващата огромна игра от света на „ Междузвездни войни “ ще има един доста специфичен сценарист.
По сюжета на Star Wars Jedi: Fallen Order, игра, която се създава от основателите на Apex Legends и Titanfall Respawn Entertainment работи Крис Авелоун, прочут с огромни игрови завършения, като Star Wars: Knights of the Old Republic 2, Fallout 2 и Fallout New Vegas, Planescape Torment, Divinity Original Sin 2 и истинския Prey. Освен това, както предава и GameWatcher, той може би е забъркан и в идната игра по сериите Vampire.

Информацията, че Авелоун е създател на сюжета на Fallen Jedi идва не от кого да е, а от самия него. „ Не мога да приказвам с детайлности по това, поради съглашението за неразкриване на информацията, само че това, което мога да споделя: преди малко завърших работата по Jedi: The Fallen Order, и също така, има и друга бомба, която ще пусна до месец! Е, може би, имам поради “, написа в края на предходната седмица Авелоун в Twitter.

„ На фона на анонса за разкриването на Fallen Order през април, то е новината, че Авелоун работи по играта е извънредно вълнуваща. Особено, вземайки поради обстоятелството, че той е създател на сюжета на значително подценената Knights of the Old Republic 2, която остава в сянката на първата игра на BioWate (но по наше мнение KOTOR2 има по-добрата история). Това е заричане за нещо огромно за играта на Respawn от света на „ Междузвездни войни “, написа Крис Капел от GameWatcher.

Какво обаче се крие във втората част на туита на Авелоун, остава мистерия. Дали не става ду,а за нова Vampire The Masquerade, за която се появиха клюки неотдавна? Попитан за това, Авелоун дава отговор многозначително: „ Шшшш – също, неживите не мигат “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР