Следобед ще е слънчево и горещо с максимални температури между

...
Следобед ще е слънчево и горещо с максимални температури между
Коментари Харесай

Днес и утре – слънчево и горещо, от сряда – захлаждане

Следобед ще е слънчево и горещо с оптимални температури сред 30 и 35 градуса. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, който по здрач съвсем ще стихне.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа сдържан западен, по билата – мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24 градуса, на 2000 метра – към 16 градуса.

Утре минималните температури ще са сред 13 и 18 градуса. Ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над северните, а следобяд и над западните региони.

Само на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури сред 29 и 34 градуса.

В сряда в западната половина от страната ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. По-късно вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и с него ще нахлува студен въздух.

В източната половина през по-голямата част от деня ще бъде най-вече слънчево, вятърът ще е от юг-югоизток и ще е към момента горещо, с температури до 32-33 градуса. През нощта против четвъртък хладният въздух ще обхване цялата страна, валежи ще има и на изток. В четвъртък и петък ще бъде хладно и прохладно, с променлива облачност. Все още тук-там ще има и валежи.

В събота сутринта ще е много хладно. През деня ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Северозападният вятър ще отслабне. Дневните температури едва ще се покачат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР