Следобед облачността ще се разкъсва и видимостта ще се подобрява.

...
Следобед облачността ще се разкъсва и видимостта ще се подобрява.
Коментари Харесай

Приятни температури и почти без валежи и тази седмица

Следобед облачността ще се раздира и видимостта ще се усъвършенства. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 14 и 19 градуса, в София – 17.

В планините ще е слънчево, само че прохладно с сдържан, по високите и открити елементи – мощен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14 градуса, на 2000 метра – към 9 градуса.

Утре в равнините ще е мъгливо или с ниска облачност, а в планинските региони ще е ясно. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са в доста необятни граници – от минус 1 градус на обособени места в котловините и равнините до 13-14 градуса по морския бряг. Максималните ще са най-вече сред 12 и 17 градуса, в югозападните райони- до 21 градуса.

До събота основна смяна на времето не се чака. В равнинната част от страната ще бъде с ниска облачност или мъгла, повече слънце ще има в планините. Максималните температури ще са най-често сред 13 и 18 градуса.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР