СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО
Коментари Харесай

Тихомир Безлов разкри за нещо съмнително и уникално при натрупването на първия милион от разстреляния Петър Христов!


СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО В СОФИЯ

В София на предприемача Петър Христов. Той бил президент на Локомотив (Горна Оряховица) в средата на 90-те. Оттогава датира и сполучливият му бизнес в района. През 1994 година неговата охранителна компания ДИТО-ООД подписва контракт със " Захарни фабрики " да осъществя част от продукцията. Местни настояват, че това е първият сериозен финансов скок в бизнес кариерата му. Според Безлов има доста въпросителни тъкмо в този първи интервал на струпване на капитали.

" Начинът, по който неговата компания влиза в горнооряховските захарни фабрики, най-големите в България, като охранителна компания, някакси компанията съумява да управлява и доставките на първични материали и продажбите, което е много неповторимо за охранителна компания. Това му дава опция да взе участие в РМД-то, което приватизира захарните фабрики в тази ситуация. По-късно РМД-то продава на чешка компания собствеността и доколкото знам той тогава излиза от захарните фабрики като притежател ", показва пред Българска национална телевизия Безлов.

Призът за " Достоен българин " му бе връчен за цялостното финансиране, което той обезпечи, с цел да може да продължи лекуването на Мануела Горсова в Израел - момичето, което бе блъснато с джип от фигуриста Максим Стависки. Това обаче не е изолиран случай на неговата щедрост. Той неведнъж се е проявявал като филантроп. Благодарение на него Великотърновският университет се снабди с православен храм.

Блиц
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР