СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОКадър: Канал

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОКадър: Канал
Коментари Харесай

Бивш шеф на Националната полиция интригуващо: Защо Кети не е била в къщата на този празник, ако всичко в семейството е било наред?

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО

Кадър: Канал 3

От от дълго време подобен тежък случай в криминалистиката не е имало. Това приказва за невъзмутимо осъществено ликвидиране или осъществено от боязън. Това сподели някогашният началник на Националната полиция военачалник Васил Василев в предаването „ Денят онлайн ” по Канал 3 по тематиката за жестокото закононарушение в Нови Искър.

„ Версиите по които се работи не са една или две и те би трябвало да се селектират. Много забавен облик е дамата, тъй като сега на този празник, в случай че всичките им връзки бяха наред, тя щеше да е там. Убийците са решили, че тя е евентуална заплаха. Те са оставили на мястото на престъплението следи ”, сподели той.

„ Кучето също е разстреляно, тъй като е допустимо то да реагира към причинителите. Никой не може да влезе в техните глави да каже какво ги е предиздвикало да извършат това. Те са се пробвали да прикрият и тялото на дамата. Единственото, което можем да създадем в този момент е да гадаем. За мен един от ключовете е Кети. Много значимо е следствието, което следва. Местопроизшествието би трябвало да бъде строго охранявано ”, безапелационен беше Васил Василев.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР