СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво изплува от кървавото тефтерче на Кети Кюхова

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

Все още не е открит притежателят на бележника, открит до тялото на убитата в Нови Искър Кети Кюхова. Вътре, с изключение на името на мъжа й Неделчо Юнаков и мемоари за ипотечен заем, какъвто фамилията е патило , попадат и данни за последните парламентарни избори.

Макар да не открихме Кети Кюхова в описите на секционните комисии, тя си е водела мемоари за това по какъв начин се считат преференции и по какъв начин се броят гласове, оповестява Нова телевизия. 

А полицията към момента е на крайник поради Росен Ангелов. Мъжът към този момент е задочно упрекнат за шесторното ликвидиране в Нови Искър. От него обаче няма и диря, макар впрегнатите сили на Министерство на вътрешните работи и армията. В петък вечер служителите на реда потеглиха по нова гореща диря.

Съвсем безшумно, без включени сирени, десетина патрулни автомобила и четири буса с тежко въоръжени мъже обкръжили блок 29 в столичния квартал „ Дружба ”. Полицаите влезнали във вход Б, с цел да търсят Ангелов.

А той най-вероятно към момента употребява мобилен телефон и интернет, тъй като профилът в обществените мрежи, който се допуска, че е негов, към този момент е заличен. Изтрити са мненията и харесванията на изявленията му. Самият Ангелов се е изпарил от „ Дружба ” в края на лятото.

Живял там допреди 5-6 месеца в продължение на към година. Имал и съквартирант, само че и той отпътувал още преди Нова година. Според към този момент някогашните му съседи Росен бил спокоен и непретенциозен човек, постоянно пиел кафе с тях, не употребил кола, а единствено градски превоз.

Разказвал за службата си във Френския легион, даже показвал свои фотоси оттогава. Живеел при наемателят на жилището – Владо. Той също отпътувал преди Нова година, съгласно съседите му – за Франция. Никой в квартала обаче не знае какво тъкмо работят двамата.  А Росен Ангелов е живял и в други два столични квартала - „ Надежда ” и „ Люлин ”, написа Блиц.

И там съседите го познали незабавно, щом от Министерство на вътрешните работи пуснали фотографията му. Именно от „ Люлин ” потегля първото дело за блудничество против Ангелов. Посегнал на 12-годишната щерка на дамата, с която живеел тогава.

За това бил наказан и лежал в пандиза шест години. Излязъл на независимост през 2002 година Само няколко години по-късно още веднъж е упрекнат и наказан за блудничество, само че полицията по този начин и не го открива.   

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР