СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ОГРОМНАТА ТРАГЕДИЯ НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯСъвсем

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ОГРОМНАТА ТРАГЕДИЯ НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯСъвсем
Коментари Харесай

Местят автобуса-ковчег, до часове отварят магистралата

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ОГРОМНАТА ТРАГЕДИЯ НА МАГИСТРАЛА " ТРАКИЯ "

Съвсем скоро ще стартира преместването на авариралия рейс на автомагистрала " Тракия ", с цел да може в обичайно натоварения петъчен ден да се обезпечи естествена пропускливост на автомагистралата, разгласи районният министър Николай Нанков на специфична конференция по отношение на тежката злополука, която лиши живота на няколко индивида.

" АПИ и поддържащата компания " Автомагистрали ", дружно с Министерство на вътрешните работи, " Пътна полиция " и пожарната осигуриха оптимално бърз достъп на колите за спешна помощ за транспортиране на потърпевшите в случая ", уточни той.

Нанков обясни, че още в 12.00 часа от АПИ са почнали дейности по блокиране на автомагистралата, в началото с пренасочване на трафика, с цел да не се натрупат нови коли в колоната.

Оцелял от пъкъла на " Тракия ": На толкоз доста не можех да оказа помощ!
" В 13.30 съумяха да разрежат мантинелите дружно с пожарната, с цел да обезпечат придвижване в една лента, с цел да може да стартира отпушването на образувалата се 7-км колона ", изясни министърът, представен от " Фокус ".

Той уточни, че придвижването на автомагистрала " Тракия " е извънредно затруднено.

Строителният министър бе безапелационен, че инфраструктурата в региона на злополуката е в извънредно положително положение и не е причина за трагичния случай.

Автобусът на компания " Юнион Ивкони ", който катастрофира, е механически изправен, като е минал механически обзор на 6 февруари тази година. " Разполагаме с видеофайл и снимков материал от техническия обзор на рейса ", акцентира транспортният министър Ивайло Московски.

Той уточни, че два екипа на " Автомобилна администрация " са на мястото на случая, дружно с проверяващите органи, а различен екип е дружно с Министерство на вътрешните работи в офиса на " Юнион Ивкони ".

" Екипът в офиса на компанията би трябвало да ревизира дали документите по отношение на осъществяването на курса е изрядна. До момента е открито, че има годен пътен лис " т, акцентира министърът. Шофьорът на рейса е с годни удостоверение за ръководство, уверение за психическа валидност и цифрова карта, са открили проверяващите екипи.

Според Московски евентуалната причина за тежката злополука е " пътен случай, който касае и друго транспортно средство ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР