СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА ДРАМАТА В ХИМАЛАИТЕ С БЪЛГАРСКИЯ АЛПИНИСТ БОЯН

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА ДРАМАТА В ХИМАЛАИТЕ С БЪЛГАРСКИЯ АЛПИНИСТ БОЯН
Коментари Харесай

Блогърка: Бояне, нека най-високият ти връх този път бъде надолу!

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА ДРАМАТА В ХИМАЛАИТЕ С БЪЛГАРСКИЯ АЛПИНИСТ БОЯН ПЕТРОВ

Един пост за Боян Петров в блога „ Солунска 16 “ разсъни възприятията на хиляди хора в обществените мрежи.

Припомняме ви, че към този момент седмица продължава издирването на алпиниста на връх Шиша Пангма. Днес от МвнР осведомиха, че посолството на Република България в Пекин е осведомено в телефонен диалог с шефа на Simrik Air Pvt. Ltd., че според проекта, общо три хеликоптера (пълно оборудвани за избавителни акции) са излетяли от летище Катманду в 8.30 ч. локално време (Непал), написа novini.bg. Трети хеликоптер остава на непалска територия наоколо до границата за доставяне с гориво на двата хеликоптера, които ще правят избавителната интервенция.
В екипите по издирването на Боян са включени опитни водачи и опитни алпинисти, в това число хора, осведомени с терена на вр. Шиша Пангма от техни предходни изкачвания на върха.

Ето и целият пост за Боян в блога „ Солунска 16 “:

" Бояне, не разбирам специалността ти, не разбирам и силата на претекстовете ти. Аз съм фамилен вид човек, аз съм " ние " човек... и за мен отговорността за моя живот е отговорност за околните ми. Въпреки това тези дни чувствам, че в жилавостта на твоя дух и в лудостта на твоите избори стартират да потъват и моите лични доводи " срещу ".
Заради всички хора, които макар безбройните си рухвания и изгубвания не престават с прощърбения ъгъл на сърцата си да имат вяра, че въпреки всичко няма невъзможни неща, върни се! Нека най-високият ти връх този път бъде надолу! "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР