След зрелищен спектакъл във Фермата фризьорката Анастасия напусна риалити предаването

...
След зрелищен спектакъл във Фермата фризьорката Анастасия напусна риалити предаването
Коментари Харесай

Крах във Фермата: Жената воин сама се прецака СНИМКИ

След зрелищен театър във " Фермата " фризьорката Анастасия напусна риалити предаването и борбата за 100 000 лв.. Една от най-противоречивите участнички беше пометена от трансформационния водач Ваня, която, за разлика от съперничката си, резервира цялостно хладнокръвие на арената, написа life.dir.bg



По време на трагичния конфликт Анастасия се люшкаше в крайности - тя господства в някои борби, в други изпусна нервите си, а в трети непосредствено се отхвърли от надпреварата. Във всяко от тестванията, без значение дали ковеше мост или стреляше в панер, коафьорката изнасяше зрелище в типичния си жанр - танцуваше, разсмиваше агитките, бърбореше превъзбудено или се жалваше, губейки скъпо време.

За разлика от нея, съперниката ѝ Ваня остана фокусирана от самото начало и победи с 16 на 5. В решаващата борба - баланс с топка за боулинг, тя сподели феноменална самодисциплина и справедливо резервира мястото си в риалитито.



„ Записах се малко на подбив “, описа тя в bTV.

„ Аз може би съм една от първите подали, съвсем незабавно откакто свърши предния път предаването. Казах си, че ще давам отговор на въпросите безусловно почтено. Разведена ли сте – да, изневерявала ли сте – да. И мисля, че за това ме избраха. “

Зрителите и останалите участници в предаването от самото начало се питаха дали Анастасия е самата себе си в предаването или играе облик. Тя обаче приписа внезапната сменя на настроенията си на това, че е жена.

Анастасия е въплъщение на мощната жена. Тя е имала доста компликации в живота си, които е преодоляла. Сама е отгледала щерка си и през днешния ден е шеф на фризьорски салон.

„ Аз мисля, че съвсем всяка втора българска жена е на същото състояние като мен “, сподели тя. „ Аз най-малко познавам извънредно доста дами, които се борят сами. Да, доста беше мъчно и да, доста съм падала и съм ставала. Не се тормозя да го призная. “

Анастасия е уверена, че огромният брой самотни майки се дължи на това, че дамите стават по-силни и не се нуждаят толкоз доста от мъжка поддържа.

„ Струва ми се, че дамата закупи една мъжка мощ “, показа тя. „ Която в действителност не би трябвало да има. “

По време на присъединяване си Анастасия намерено говореше за депресията си, без да се тормози от стигмата, която съществува в България по връзки на проблемите на психологичното здраве.

„ Аз съм човек, който не се опасява от слабостите си и считам, че това е моята мощ “, сподели Анастасия.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР