След земетресението в Хатай, трагедията на семейството, което беше унищожено

...
След земетресението в Хатай, трагедията на семейството, което беше унищожено
Коментари Харесай

Тежка съдба: Под отломките в Турция откриха 5-членно семейство, оцеляло е само 8-месечното им бебе (СНИМКИ+ВИДЕО)

След земетресението в Хатай, нещастието на фамилията, което беше унищожено от сриването на 3-етажна постройка, трогна всички сърца. Въпреки, че лекарите дадоха 3 месеца живот на онкоболна майка, тя живя 10 години и роди дете. 5-членното семейство загуби живота си при земетресението, единствено 8-месечното бебе Йомер оцеля.

След 72 часа доброволците, които избавиха бебето от руините, се върнаха в селото и се срещнаха с Йомер Аднан.

След земетресението, чийто епицентър беше в Кахраманмараш, 3-етажна постройка се срути в село Хатай в Алаатин, оставяйки 5-членно семейство е починало. След 72 часа пристигналите в селото доброволци стартират работа, откакто чуват гласове отдолу под руините. Според новините в UAV, след дълготрайни избавителни старания, 8-месечният Йомер Аднан е бил избавен от руините и откаран в болница. Въпреки това, след продължаващите изследвания, бяха открити мъртвите тела на майка му, татко му и братя и сестри, написа Haberturk.com

Реджеп Каракая, началник на Асоциацията за филантропична помощ Compassion Hand, сподели: „ Пристигнахме тук на 3-ия ден от земетресението след предупреждение. След 10 часа работа стигнахме до нашето бебе. Останахме в непрекъснат контакт с бебето по време на избавителната работа. Спасихме нашето бебе в креватчето и го предадохме на здравния екип.

Въпреки това се натъкнахме на безжизнените тела на майка му, татко му и братя и сестри. Такава е ориста, майката се бори с рака 10 години. Лекарите споделиха: „ Не можеш да бъдеш майка “ поради медикаментите, които употребяват. Последният път, когато отиде, имаха 3 месеца живот, само че тя продължи живота си и роди бебето Йомер.

След това техният чичо ще се грижи за нашето бебе и ще се грижи за него. ”Искахме още веднъж да се срещнем с нашето бебе и да забележим здравословното му положение. В доста положително положение е “, сподели той.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР