След запомнящите се изяви на едни от най-значимите имена на

...
След запомнящите се изяви на едни от най-значимите имена на
Коментари Харесай

Russ Millions пристига за първото си участие в София


След запаметяващите се изяви на едни от най-значимите имена на английската рап сцена като Skepta и Central Cee, YALTA CLUB не престават да поддържат равнището със селекцията си от актьори. Клубът към този момент афишира втори SOLAR за идната година, а водещата фигура на събитието ще бъде самият Russ Millions – актьор с твърда позиция в английските ранглисти и обилни достижения за дрил жанра. На 12 април в зала 3 на НДК ще звучат шлагери на Millions като " Gun Lean ", " Keisha & Becky " и " Body ", а танците, които са в същността на творчеството му, ще бъдат наложителни. Билетите за събитието към този момент са в продажба.

Той е един от най-динамичните MC-та на английския дрил, който се отдалечава от по-тежките и груби звуци на жанра в интерес на самоувереното и бързо звучене. След като си пробива път на лондонската дрил сцена с " Gun Lean ”, светкавичният  му триумф е освен това от персонална победа – песента се трансформира в първия сингъл в жанра, включен в Топ 10 на английската ранглиста, с което доста издига профила на дрил музиката. Следват още огромни триумфи със заемащата седмо място " Keisha & Becky " (2019 г.) и " Body " от 2021 година – първата ария на английския дрил, която оглавява класацията. 

За да се улови същността на Russ Millions, би трябвало да се огледа оттатък музиката: в основата на това, което прави изданията му платинени, е методът, по който те карат да се движиш. Вдъхновен от фамилията си от Ямайка с тяхната пристрастеност към танците и най-много от своя идола Майкъл Джексън, придвижването и музиката са неговата живителна мощ. Неизмеримият триумф на " Gun Lean " в немалка степен се дължи на този подтик за танцуване. Малко след излизането на песента британският футболист Джеси Лингард се впусна в придвижванията от " Gun Lean ", откакто вкара дузпа. Russ не прави музика за себе си – той я прави за тези моменти. 

След като написва  първите си текстове през 2016 година, MC Russ Millions се впуска стремително в рапа и изненадва с поредност от дрил химни. Сред акцентите са френетичната " Trap Not Carni ", ударната " Bludclart " и размазващата " Splash Out ", всяка от които показва неповторимия му жанр. Скоро Russ намира главно място в " Olympic Chinging " на Loski  –  парче, което събира милиони гледания. Това води и до  подписването на контракт с PressPlay с което Russ за първи път се появява на интернационалната сцена с шлагера " Gun Lean ", който поражда огромна танцова вълна в страната. Песента " Keisha & Becky " в колаборация с Tion Wayne e идващият му извънредно сполучлив план, който влиза на седмо място в класацията за сингли във Англия и получава платинен документ. Не по-малко сполучлива е и песента " Body " oт 2021 година Тя събира стотици милиони гледания единствено за една година и се трансформира в първата дрил ария, достигнала до номер 1 в английската ранглиста. 

През по-голямата част от 2022 година Russ Millions продължава да е на гребена на вълната с голям брой хитови части като " Reggae & Calypso " с Buni и YV, " Backseat ", " 6am in Dubai ", " BABA (Toma Tussi) ", " Fall in Love ", " Talk to Me Nice " и " Pisces " с Krept & Konan. Само преди няколко седмици MC-то от Южен Лондон продължи да набира скорост в триумфа си с " One of a Kind " в колаборация с A1 & J1 и French the Kid.

Билети за SOLAR с Russ Millions на 12 април в зала 3 на НДК към този момент са в продажба в YALTA CLUB, OMV и в мрежата на Eventim.bg на цени от 70 лева и 120 лева за VIP билет.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР