След загубата в повторния си дебют начело на ЦСКА Любослав

...
След загубата в повторния си дебют начело на ЦСКА Любослав
Коментари Харесай

Любо Пенев отнесе 9000 лв. глоба за ”БФС е гнила ябълка от алкохол и екстри”

След загубата в повторния си дебют отпред на ЦСКА Любослав Пенев даде воля на гнева си в завладяваща конференция, в която за следващ път нападна управлението на БФС и в частност ръководителя Борислав Михайлов. Афектиран от съдийството на мача „ Черно море “ – ЦСКА, той уточни актуалните футболни ръководители като извор на всички проблеми на този спорт у нас.
По думите му БФС е като ябълка, която наподобява добре извън, само че от вътрешната страна е „ гнила от алкохол и екстри, само че не и от футбол “.

„ Шапката от горната страна, футболният съюз отпред с Боби Михайлов. Това е истината, не би трябвало да се заблуждаваме. Защо бягаме от проблемите? Аз не тичам, аз ги споделям. Това нещо няма да свърши добре. Михайлов споделя, че футболът бил на едно положително равнище. Той не гледа мачове, дори по малкия екран. Неговата концепция е да пътува по чужбина, напред-назад, вероятно да отиде на някой мач, както и тия към него. Това е цялата история. Пътуваме по чужбина, търсим заведения за хранене, предпочитано такива с дансинг и по този начин. Лоби? Какво лоби в УЕФА? Всичко това е неистина и машинация “, сподели още Пенев.

За всички тези рецензии треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е санкциониран с 9000 лв. от Българския футболен съюз.

То идва скоростно след изключително съвещание на комисията, откакто в понеделник Пенев насочи остри думи към президента на БФС Борислав Михайлов и сътрудниците му в управлението, както и към съдийството.

Треньорът е санкциониран с 5000 лв. " за нанесени обиди в средствата за всеобща информация към управлението на БФС, засягащи човешкото достолепие, етиката и морално-етичните условия ". Другата част от санкцията е за " унизителни и обидни изявления обществено, в печатни, телевизионни и електронни медии за достойнството и достолепието на футболните съдии ".

И БФС има правила. По тези правила Пенев вярно е санкциониран. Но в случай че е прав даже на 50%.? Какво вършим тогава? Кой " ще духа супата "?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР