След временно затишие певицата Вяра Панталеева се завръща с нова

...
След временно затишие певицата Вяра Панталеева се завръща с нова
Коментари Харесай

Вяра Панталеева пише Знам цели 7 години

След краткотрайно мъртвило певицата Вяра Панталеева се завръща с нова ария. Баладата носи заглавието „ Знам “ и е дело напълно на изпълнителката.

Вяра споделя, че първият куплет се родил още преди 7 години, в интервала в който са се появили към този момент осъществените към днешна дата нейните песни „ Копнеж” и „ Писмо”. Били са нужни цели 7 години, с цел да бъде продължена и приключена песента „ Знам”. Но този интервал е бил много сложен за Вяра.

Певицата, спечелило обичта на хората още в „ Star Academy”, била изгубила посоката си. Не била сигурна накъде и по какъв начин да продължи, не била задоволена от всекидневието си, от развиването си. В резултат се появили по този начин типичните за съвремието ни под паника офанзиви. Но още тогава, певицата усетила, че има потребност да излее себе си, да се научи да изрази възприятията си и паниките си посредством музиката и да потърси някаква смяна в пътя си.

Паническите офанзиви са проблем, от който страдат от ден на ден хора. За благополучие тематиката към този момент не е табу, за нея се приказва, хората си оказват помощ в търсенето на лек. За Вяра този лек е била музиката и личната й креативност. Тя разкрила избавление в работата с деца и основала вокалната си група "Мики Маус ".

„ Знам” е една от тези песни, които слагат началото и посоката на новия интервал на Вяра като певица. Текстът и музиката са на нейни. Аранжиментът е на Петър Рангелов, с който певицата работи от дълги години. Видеото е снимано в JENG студио от Любо Цанков. Стайлингът е дело на изключителния Слав Анастасов.

Той е основал две изцяло разнообразни визии за красивата певица. Едната е ретро - сантиментална грациозност с дълги ръкавици и воалетка, в разпознаваемия жанр на високата мода на Dior. Другата е модерна - вид "модерна и мощна жена ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР