След VERNA, CRETA, ELITE i20, GRAND i10 и i10 през съответно

...
След VERNA, CRETA, ELITE i20, GRAND i10 и i10 през
съответно
Коментари Харесай

Hyundai VENUE е Автомобил на годината 2020 в Индия

След VERNA, CRETA, ELITE i20, GRAND i10 и i10 през съответно 2018, 2016, 2015, 2014 и 2008 година, Hyundai VENUE донесе следващото самопризнание за продуктите на марката, откакто спечели конкурса Автомобил на годината 2020 на Индия.

"Това е изглючителен миг на гордост за нас в фамилията на Hyundai ", коментират от Hyundai Motor India. "За нас е чест да спечелим най-престижната автомобилна награда- Автомобил на годината на Индия 2020, с първия обвързван SUV на Индия- Hyundai VENUE. Той се трансформира в първи избор на клиентите в Индия и написа нова успешна история с повече от 95 000 заявки ".

Hyundai VENUE беше показан за първи път през април предходната година на международното изложение в Ню Йорк, като дебютира с модерна стилистика, пресен дизайн и богат набор софтуерни решения. Сред отличителните черти на са също така възможността за поръчка на двуцветно контрастно осъществяване на екстериора, 1.6-литров Gamma мотор в композиция с шестстепенна механична или IVT (Intelligent Variable Transmission) автоматизирана трансмисия, 8-инчов бордови екран с Android Auto и Apple CarPlay синхронизация за мобилен телефон, Bluetooth свързаност, система за уведомяване при опасност от удар с транспортно средство отпред, система за задържане на автомобила в пътното платно и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР