След вчерашното живо предаване стана ясно, че Алфредо Торес е

...
След вчерашното живо предаване стана ясно, че Алфредо Торес е
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017“: Истинска игра на нерви

След вчерашното живо предаване стана ясно, че Алфредо Торес е определен от публиката да напусне предаването, единствено на крачка от финалната права. Лъчезарният кубинец беше посрещнат на сцената от своите деца и не съумя да сдържи страстите си.

 Снимка 321031

В края на предаването нощес станахме очевидци на изключителна обстановка в Къщата. Напрежението сред Тото, Дани Златков и Шеф Петров ескалира, а довечера ще разберем от какво беше подбудена тази игра на нерви и до каква степен стигнаха участниците в нея. Имало ли е физическа разпра, или единствено са си разменени остри реплики.

В епизода ще забележим и следващата задача, пред която съквартирантите ще се изправят. Тези на възраст под 35 години ще влязат в ролята на чавдарчета и ще дават отговор на въпроси от учебниците за четвърти клас.

 Снимка 321032

Бунтът на Мегз ще даде резултат и тя ще получи късмет още веднъж да се трансформира в пълновръстен участник в шоуто, само че останалите съквартиранти няма да знаят за това. За да бъде изпълнено желанието ѝ обаче, дизайнерката ще би трябвало да даде повече правилни отговори от останалите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР