След вчерашния сняг, който ни посрещна сутринта, повече сняг в

...
След вчерашния сняг, който ни посрещна сутринта, повече сняг в
Коментари Харесай

Край на снега в Хасково за тази зима

След вчерашния сняг, който ни посрещна сутринта, повече сняг в Хасково за тази зима няма да има. Това сподели Васил Георгиев, дежурен метеоролог в хасковската метеорологична станция. Предстоят обаче още няколко студени дни, след което към този момент ще може да се радваме на пролетта.

Още през днешния ден от запад облачността ще се усили, а до вечерта вятърът ще се ориентира от северозапад и ще вали дъжд. Минималните температури сутринта ще са към 2-3 градуса, оптималните денем ще са сред 10 и 15 градуса. Атмосферното налягане ще е по-ниско от междинното за март. Следващите дни се чака навлизане на по-студен атмосферен фронт. Най-студено в Хасково ще е в събота сутринта, когато температурите в ранните утринни часове, преди изгрев слънце ще паднат до минус 3 градуса. През останалите дни до събота, също ще е доста студено, основно през нощта, като температурите ще са към нулата.

След неделята към този момент може да прибираме умерено вълнените чорапи дълбоко в дрешника, успокои метеорологът Васил Георгиев.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР