След въвеждането на хибридна (48V) технология в 500 и Panda,

...
След въвеждането на хибридна (48V) технология в 500 и Panda,
Коментари Харесай

Fiat хибридизира и 500X и Tipo

След въвеждането на хибридна (48V) технология в 500 и Panda, в този момент FIAT прави същото и за други две свои пазарни оферти, а точно 500X и Tipo.

Хибридизираните задвижващи системи на Fiat 500X Hybrid и Tipo Hybrid са изпълнени с 1.5-литров, четирилиндров бензинов мотор с оптималната мощ от 130 конски сили и оптимален въртящ миг от 240 Нм, електромотор (15 kW), компатне батериен блок и 7-степенна роботизирана предавателна кутия.

От компанията разясняват, че вследствие на консолидираното на хибридната система се регистрира с до 11% по-добри индикатори във връзка с горивната изгодност и CO2 излъчванията. От FIAT показват, че при приложимост в градска среда тази бензинова настройка регистрира по-добра консумация на гориво спрямо аналогична дизелова такава, като в това време се следи и усъвършенстване в динамичността на двата автомобила.

Fiat 500X Hybrid и Tipo Hybrid оферират освен пускане и тръгване в 100% електрически режим, само че и опция за изминаването на къси дистанции и паркиране без нужда от задействането на мотора с вътрешно горене.

Заявки за закупуването на Fiat 500X Hybrid и Tipo Hybrid, които се създават надлежно в Италия и Турция, стартират да се пиремат от този месец, а първите доставки се чака да бъдат осъществени през април.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР