След утвърждаването на пазара на емблемите GTI и GTE, Volkswagen продължава

...
След утвърждаването на пазара на
емблемите GTI и GTE, Volkswagen продължава
Коментари Харесай

GTX- Спортните електромобили на Volkswagen

След одобряването на пазара на емблемите GTI и GTE, Volkswagen продължава да развива подсемействата си с анонсирането на обозначението GTX, с което ще се отличават спортно ориентираните представители на напълно електрическото семейство ID. на колоса.

Първият GTX автомобил на Volkswagen ще бъде представител на електрическия автомобил , като международната му премиера е планувана за 28 април. Както той, по този начин и всички бъдещите GTX пазарни предложения на марката ще се отличават с наградени дизайн и динамични параметри.

Друга отличителна тяхна линия ще бъде задвижването на четирите колела, което ще работи адаптивно при нужда от повече сцепление или динамичност, само че ке може да бъде задействано и ръчно с помощта на допълнителният режим на работа Traction.

"Буквите GT дълго означаваха удоволствие от ръководството ", коментира Клаус Зелмер, член на управителния ръб на подразделението Маркетинт и Продажби на марката Volkswagen. "Сега X построява моста към мобилността на бъдещето. Устойчивостта и спортното не се изключват взаимно, а се допълват по интелигентен метод ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР