След успешното представяне на нейния дебютен албум “Стъпка напред“ и

...
След успешното представяне на нейния дебютен албум “Стъпка напред“ и
Коментари Харесай

Михаела Маринова с нов сингъл на английски

След сполучливото показване на нейния дебютен албум “Стъпка напред “ и последния ѝ сингъл “Другата стая “, който в продължение на 4 седмици бе най-излъчваната българска ария, а цели 15 поредни седмици се задържа в Топ 10 на формалната еърплей ранглиста, Михаела Маринова прави последваща крачка към обещаваща кариера освен у нас, с нов интернационален план озаглавен “Whispers” (в превод “Шепот”).

Най-гласовитата ни млада певица за следващ път влиза в креативен тандем с румънския хитмейкър Monoir и китариста Стойчо Стоянов, с цел да сътвори едно от най-нежните и мелодични свои части.

“Влизането в студио с Крис постоянно е привилегия. Много се харесваме, доста ме усеща и като че ли настройва цялата си креативна природа към мен. “Whispers” не е типичното за него парче, само че е толкоз мое! В него има топлота и фамилиарност, каквато се ражда сред двама души, споделяли живота си дълго време “, споделя Михаела.

Михаела Маринова с нов сингъл на британски (ВИДЕО)
“Творческата ни връзка с Михаела е извънредно интензивна още от първата ни студийна сесия дружно. В тази супер надарена млада жена по едно и също време се преплитат чувствителност и мощ, които тя добре умее да пресъздава и с гласа си. Написахме “Whispers” точно с концепцията да разкрием тези две нейни страни. Новата ни ария е и една от първите ми чисто поп продукции, само че доста се гордея с нея, както и с Михаела “, прибавя Monoir.

Видеото към “Whispers” на режисьора Виктор Антонов – Рик “хваща” прелестно настроението на песента – в него една по-красива от всеки път Михаела се бори да задържи любовта най-малко още няколко мига до себе си.

В момента Михаела е измежду най-успешните участници в сезон 9 на предаването “Като две капки вода – All Stars”. Тя е и първият актьор на сцената на предаването, показал троен облик – Jessie J, Ariana Grande и Nicki Minaj в парчето “Bang Bang”.

Официалната премиера на “Whispers” е през днешния ден (19.03), в 18:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на “Вирджиния Рекърдс “ и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и други

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР