След успешно завършен основен ремонт, Клиниката по кардиология в УМБАЛ

...
След успешно завършен основен ремонт, Клиниката по кардиология в УМБАЛ
Коментари Харесай

Връщат Клиниката по кардиология в УМБАЛ „Свети Георги“

След сполучливо приключен главен ремонт, Клиниката по кардиология в УМБАЛ „ Свети Георги “ ЕАД – Пловдив се завръща на своето място. Преместването й от Блок V на Клиниката по инфекциозни заболявания още веднъж към Хирургичния корпус на 12 етаж ще се извърши през днешния ден.

Кардиологичното звено дава отговор напълно на актуалните условия след привършване на строително ремонтните действия, в които влизат болничните стаи, санитарните възли, манипулационните, лекарските кабинети и общите пространства. Обновена е още водопроводната и електрическата апаратура. Нови

са пожароизвестителната и системата за сигурност. В осъществяване на цялостната идея за климатизация на Хирургичния блок, в Клиниката по кардиология към този момент е построена система за централна климатизация.

Преместването на клиниката ще се реализира при цялостно съблюдаване на всички нужни ограничения за сигурност и отбрана на пациентите.

“Ремонтът беше значим за възстановяване на изискванията. Радвам се, че всичко приключи сполучливо и ще продължим да осигуряваме грижа и професионално отношение към нашите пациенти “, сподели началникът на клиниката проф. доктор Федя Николов.

Във финала на строително монтажните дейности, компанията „ Милара Интернешънъл “ ООД подари средства безплатно за изцяло висококачествено разчистване на Клиниката по кардиология.

Обновяването на кардиологичната клиника е част от непрекъснатия блян на управлението да обезпечи удобна конюнктура в лечебното заведение. Скоро ще приключат ремонтите и на други клиники и отделения в УМБАЛ “Свети Георги ” ЕАД – Пловдив, която е основна за лекуването на пациенти от цяла Южна България.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР