След успешния старт на миналогодишната благотворителна кампания за животните в

...
След успешния старт на миналогодишната благотворителна кампания за животните в
Коментари Харесай

Коледна кампания за животните в приюта Улични сърца в с. Глушка

След сполучливия старт на миналогодишната благотворителна акция за животните в приюта за безстопанствени кучета„ Улични сърца “в село Глушка, тази година Община Трявна още веднъж провежда коледна самодейност в тяхна помощ. Под надслов„ Коледа в Глушка “местната власт има за цел да зарадва четириногите ни другари и да подкрепи активността на екипа на „ Street Hearts BG “, с които сполучливо работи през последните години. Припомняме, че първото издание на акцията съумя да събере над 200 кг кучешка храна, най-различни лакомства и играчки, а в нея се включиха деца и възпитаници от локалните детски и образователни заведения, както и десетки жители с положителни сърца.

„ Тази година също приканваме децата и учениците да се включат интензивно в нашата коледна акция, с цел да може дружно да зарадваме обичаните ни четириноги другари от приюта „ Улични сърца “ в с. Глушка. Предварително благодаря на всички, които ще се отзоват и имам вяра в триумфа на „ Коледа в Глушка “коментира кметът на Община Трявна госпожа Силвия Кръстева.Заедно със своите родители, малчуганите могат да се включат в коледната акция на Община Трявна като занесат в детското или образователно заведение пакетираната кучешка храна, която желаят да дарят.

Набирането на дарения за приюта в село Глушка се прави и на място в Община Трявна. Повече информация по отношение на предаването на храна, лакомства, играчки и прочие жителите могат да получат на тел.:089 441 4282– Юлияна Цанева, експерт „ Връзки с обществеността “ при Община Трявна или на имейл адрес:[email protected].

Желаещите да оказват помощ на безстопанствените кучета могат да го създадат също с дарения на място в зоомагазин „ Рокси “ и зоомагазин „ Лънчи “, намиращи се в гр. Трявна.

Коледната благотворителна кампания„ Коледа в Глушка “продължава до 13 декември 2022 год. в това число. Събраното количество пакетирана храна, лакомства и играчки ще бъде доставено от Община Трявна в приюта „ Улични сърца “ на 16 декември 2022 год. взаимно с децата от ДГ „ Калина “ – Трявна.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР