След успешната си премиера през септември, пиратският спектакъл Пълен напред

...
След успешната си премиера през септември, пиратският спектакъл Пълен напред
Коментари Харесай

Пиратският спектакъл „Пълен напред“ на Врачанския театър отплава на първото си турне

След сполучливата си премиера през септември, пиратският театър " Пълен напред " на Драматично-куклен театър- Враца се насочва на своето първо турне. Днес, 9 октомври, корабът на приключенията ще „ дебаркира “ в Оряхово, където ще се състоят две представления със съдействието на кмета на града Росен Добрев, който интензивно поддържа културните събития в района.
На 10 октомври, четвъртък, пиратската приказка за деца и възрастни ще гостува във Вършец, на 11 октомври- петък, в Козлодуй, а на 17 октомври, четвъртък, в Мизия. Финалната спирка на октомврийското турне на „ Пълен напред “ ще бъде на 27-ми октомври, неделя, в София, на сцената на спектакъл " Сълза и смях ".
Семейният театър „ Пълен напред “ от Теодора Попова-Лазарова с режисьор Йелена Джорджевич е вълнуващо морско премеждие, което носи мощно обръщение за същинското другарство и неговата скъпа стойност. В постановката вземат участие надарените артисти Борислав Сарафанов, Ивайло Вълчев, Станислав Дойнов, Петър Горанов и Владинела Кацарска. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР